Lördag 12/5

12 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen gör du något som gör en annan person mycket glad. Du handlar helt osjälviskt utifrån den här personens behov utan en tanke på dig själv. Även om din handling i slutändan kommer att ge dig fördelar så var det inget du funderade över när du väl agerade.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en trevlig dag där du får mycket uppskattning. Du njuter av all uppmärksamhet samtidigt som du tycker att det är roligt att bara kunna at en kopp kaffe och sitt för dig själv en stund i solen. Kvällen handlar om gäster och om att vara social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag bjuder du till lite extra. Du vill visa en vän att du finns där för hen eftersom hen ofta ställt upp för dig. En överraskning från en annan vän får dig att må riktigt bra. Eftermiddagen handlar om värme och närhet.

Kräftan 21/6-22/7

Det är dina känslor som trasslar till det för dig idag. Det var länge sedan som du hade en aning om varför du känner så starkt som du gör för en person. Du slungas mellan att ständigt vilja vara nära hen och att avsky blotta åsynen av den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör den här lördagen. Det finns inte ett moln på din soliga himmel varken bokstavligt eller bildligt talat. Det blir en härlig dag där familj och vänner kommer att spela en stor roll. Kvällen blir förtrollande men lite för sen för din smak.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som inte viker i din åsikt bara för att någon säger att du har fel. Envishet är grunden i din personlighet och du har utvecklat den till nya höjder. Idag stöter du på en släkting som försöker både provocera och locka dig till att byta åsikt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir rolig och varierande. Du har så mycket som du vill hinna med, och din tidtabell är lite väl optimistiskt tilltagen. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som kan göra dig lite upprörd. Försök att ignorera det eftersom inget är bekräftat.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir konstig eftersom inget blir så som du planerat. Du har en vision om vad det är du vill ha, men när du väl får det så inser du att det inte alls var vad du längtade efter. Idag möter du en vän från det förflutna och det väcker heta känslor hos dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är den som inte borde vara allt för dömande i dina åsikter. Du vet hur lätte det är att göra ett misstag så bli inte arg på din vän för att hen råkar klanta sig. Stötta din vän och vägled hen istället så kommer det blir en underbar lördag.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig handlar den här lördagen egentligen om två saker. Att fokusera på ett mål som du har och att vara med familj och vänner. Det blir en lugn och skön dag där du lyckas med att både sätta mål och fullfölja dem utan något större besvär, Kvällen kan bjuda på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska irriterad på en person som ständigt hör av sig om småsaker och vill att du ska lösa alla möjliga och omöjliga problem. Idag är det din tur att säga ifrån innan den här irritationen går ut över fel personer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir full av möjligheter om du bara väljer att göra något aktivt. Det finns en massa saker som du vill hinna med, men du är inte lika säker på hur du ska prioritera. Låt hjärtat få tala och lyd din magkänsla så blir det bäst.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons