Söndag 13/5

13 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen handlar om brutna löften och svikna förtroenden. Det blir en känslomässigt dramatisk dag där mycket kommer fram. Du inser att en av de personerna som står dig närmast och gjort ett rejält klavertramp och frågan om du kan förlåta hen.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som gillar att vara i farten, men inte idag. Idag har du ett behov av att få ta det lugnt och vila. Oavsett om du tillbringar dagen med en god bok, bra serier eller solandes utomhus så ser du till att göra så lite som möjligt. Det förtjänar du.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en frustration i ditt horoskop den här söndagen. Du känner att du nästan är framme vid ditt mål, men du vet inte hur du ska göra för att nå den sista biten. Prata med en släkting som har varit i en liknande situation rätt så nyligen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör och det kommer att förgylla den här söndagen. Det här blir en av de bästa dagarna på länge för din del. En vän som du inträffar så ofta blir körsbäret på din grädde. Kvällen tycks bjuda på en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Utan att fråga så kan man inte få ett svar. Visst kan det vara lite läskigt att sticka ut halsen på det här sättet, men din nyfikenhet tar över din rädsla för att verka dum. Idag får du många svar och det väcker en hel del nya frågor.

Jungfru 23/8-22/9

Ekonomi står på agendan idag. Inte så roligt kanske, men du planerar ett större inköp som en resa eller ett boende och då är det viktigt att hålla koll på siffrorna. Under eftermiddagen får du en fin komplimang av en bekant.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att ta hand om varandra och njuta. Du är med personer som står dig väldigt nära och för dig är det viktigt att kunna skämma bort dem lite både i ord och i handling. Det blir en bra söndag.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här dagen inser du att du har hamnat i en situation som du inte är riktigt bekväm med. Du frågar en vän om råd, men hen har inget svar att ge eftersom det här beslutet kan bara du fatta. Försök att använda din vän som bollplank och stöd istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en rad olika saker som du borde göra idag med som du inte har den minsta lust att påbörja. Du håller dig undan allt som har med plikter och ansvar att göra. Under eftermiddagen passar det bra med utomhusaktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen tar du det lugnt, är med vänner och flirtar lite med en person som du tycker är spännande men som du inte känner så bra. Det blir en rolig dag som går fort. På kvällen har du en uppgift som du måste hinna med innan nästa vecka.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att visa omtanke om en släkting som har slitit hårt den senaste tiden. Det blir en bra dag och en ännu bättre kväll. Har du möjlighet så sticker du iväg ett par timmar på dagen och ägnar dem åt en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du gillar inte att bli ratat och det är precis vad du känner idag. En person som du tycker om har ignorerat dig ganska mycket den senaste tiden och nu har du bestämt dig för att hen inte är värd den energi du lägger på er relation. Du har en annan person som du tycker är mer intressant att lära känna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons