Måndag 14/5

14 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På måndagen får du höra om ett tjafs som irriterar dig. Du vet vem det är som intrigerar och hen gör det enbart för sitt höga nöjes skull. Om du lägger dig i eller låter det vara beror lite på dagsformen. Just nu finns det viktigare saker än en konflikt i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som väljer att jobba mycket hårt idag. Det har varit en lång och skön helg och du känner dig ovanligt utvilad. Under dagen så njuter du av det fina vädret. Du är utomhus så mycket som du kan de här dagarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Utan att säga för mycket så avslöjar du en hemlighet för en vän. Du vet att du borde hålla tyst, men just nu så är det så mycket roligare att så frön till intriger än att sköta sig. Som Tvilling livnär du dig till viss del på drama.

Kräftan 21/6-22/7

Det är tomt och ensamt eftersom en vän, släkting eller familjemedlem är borta. Du vet att du borde ta tag i en del saker som rör ekonomin, men idag orkar du helt enkelt inte göra någonting. Du vill bara ta det lugnt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör idag. Det finns en sprudlande entusiasm som är svår att motstå i ditt tecken just nu. Du får ett tillskott av energi från Solen och det gör dig lite mer driven och vågad än vanligt.

Jungfru 23/8-22/9

Du orkar inte engagera dig i en väns dramatiska privatliv. Hen söker ofta upp dig för att få råd, men nu har du insett att hen faktiskt utnyttjar din snällhet. Du får aldrig igen vad du ger och när du behöver hjälp så finns inte din vän där för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du reagerar lite väl våldsamt just nu på ett påstående som en kollega gör. Din arbetskamrat vet nog inte vilken öm tå det här är, men hen kommer att bli medveten om vilket misstag hen har gjort idag. Kvällen handlar om att röra på sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som inte säger nej till lite hjälp från en vän. Ditt liv är minst sagt komplicerat just nu och du behöver både handfasta råd och mental stöttning. Under eftermiddagen så börjar du bråka med en bekant bara för att du är lite uttråkad. Just nu påverkar Månen ditt humör negativt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du brukar inte vara den som säger nej till äventyr och utmaningar, men idag gör du det. Du har fått nog av att vara våghalsig och för en gång skull så känner du dig inte det minsta frestad att dra iväg mot det okända.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du det lugnt och njuter av vädret. Du är rätt så omedveten om alla konflikter omkring dig utan fokuserar på dina uppgifter och på att prestera. Du får en väldigt fin komplimang från ett högst oväntat håll. Du hade ingen aning om att hen känner på det här sättet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som ofta säger ja fast du vet att du borde säga nej. Du gillar tanken på att vara öppen för nya idéer och det är det som får dig att kasta all försiktighet och att våga chansa lite mer. Kvällen handlar om att hjälpa en ung släkting att nå sina mål.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet inte riktigt vad du känner just nu. Du kastas mellan en berg och dal bana av mixade känslor  vilket kan göra att du drar dig lite undan. Du behöver få utrymme och andas annars kommer det att välla över för dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons