Tisdag 15/5

15 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här tisdagen blir ganska konstig. Du tar ställning för en person som du tycker om men som du börjat glida ifrån. Ditt ställningstagande väcker många känslor och du får räkna med att försvara din ståndpunkt inför vissa vänner som tycker att du gör fel.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara effektiv samtidigt som du ska vara charmig, insäljande och spontan. Det blir en utmaning att bita i för den lite surmulna Oxen. Under eftermiddagen får du massor av beröm från ett oväntat håll. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas att göra något som du tycker är jättetråkigt idag, men som måste göras. Din arbetsmoral i de här sammanhangen är kanske inte den bästa, samtidigt så kan du tvinga dig själv när du vet vad du har att vinna på att göra den här uppgiften.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir varierande och trevlig. Du har din humor som ett vapen när det börjar bli lite stelt mellan vissa av dina vänner. Du vet precis hur du ska bryta isen i den här typen av sammanhang. Kvällen blir påfrestande känslomässigt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen fattar du ett beslut som rör arbetet. Du trodde aldrig att du skulle kunna bestämma dig, men något sker den här dagen som gör ditt val som mycket enklare än innan. Kvällen bjuder på aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är besviken på en vän som inte lyssnar på dig just nu. Du vet att du är så mycket mer kunnig inom ett visst område än vad din vän är, ändå så envisas hen med att göra saker på sitt sätt. Under eftermiddagen lyckas du kliva en kollega på tårna.

Vågen 23/9-22/10

Det finns få personer som är så lämpade att jobba i grupp som du är. Du har en förmåga inte bara att kunna samarbeta med alla möjliga och omöjliga individer, du lyckas ofta ena olika viljor och får gruppen att dra åt samma håll. De här talangerna kommer du att behöva idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite retsam idag och det kan skapa en konflikt. För dig handlar det om att du vill att det händer något intressant i vardagen, men risken är stor att du provocerar fel person. Räkna med en händelserik tisdag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska monoton. Du är inte riktigt på hugget den här tisdagen och därför så märker du inte vad som pågår omkring dig. För dig är det nog att fokusera på jobbet och se till att få det gjort. Ta en tidig kväll och skäm bort dig ordentligt.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen har du fullt fokus på en uppgift som flera av dina kollegor glömt bort. Du är oftast en person som håller koll, men du anser inte att det är din uppgift att vara mamma åt någon annan och påminna dem om vad det som ska göras. Kvällen handlar om att ge järnet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir lite irriterad på en chef för att hen ständigt försvarar en person som tenderar att maska. Du tycker att din chef kunde vara lite mindre partisk och se till arbetsplatsens bästa istället för att måna om sin vänskap med din kollega.

Fiskarna 19/2-20/3

Du riskerar en hel del idag, men Solen ger dig modet att våga. Det du åtrår som mest ligger inom räckhåll, men ingen kommer att ge dig det frivilligt. Du måste vara beredd att fajtas för det du vill ha. Visa precis hur passionerad och hängiven en Fisk kan vara.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons