Onsdag 16/5

16 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig och händelserik onsdag där din moral blir testad på olika sätt. Du vet att du betett dig illa mot en vän, och nu gör du ditt bästa för att försöka kompensera för hur du agerat tidigare. Din vän har som tur var lätt att förlåta.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir lite seg och du känner dig inte riktigt i form. Tisdagskvällen blev senare än du tänkt dig och kombinera det med dålig sömn så har du dagsformen den här onsdagen. Det viktiga är att du vet hur du ska prioritera ditt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en del utmaningar, men det är inget som inte en pigg och utvilad Tvilling kan klar av. Tyvärr är risken stor att du inte är så alert som du försöker ge sken av att vara. Du har grubblat över en del privata problem på nätterna och då blir det inte så mycket sömn.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och kreativ. Månen ger dig idéer som gör att du kan ta ut svängarna lite extra den här dagen. Arbetar du i grupp är det viktig att låta alla få samma frihet som den du tar dig. Kvällen blir annorlunda med rolig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intensiv onsdag där du måste värna om en kollega eller vän som är skör just nu. Hen går igenom något väldigt dramatiskt privat och det gör att hen inte alltid är så fokuserad som hen borde vara. Kvällen blir lugn men skön.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite retfull just nu och det är ganska olikt dig. Du tycker att alla former av personangrepp, hur lekfulla de än är bör undvikas. Idag får du en påverkan från Pluto som ändrar din vanliga inställning och gör att du pikar din kollega mer än du brukar.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något lekfullt över ditt tecken just nu. Den senaste tidens värme har fått dig att blomma ut som person och bli mer tillmötesgående och flirtig mot vad du brukar vara. Venus stärker din charm och gör att många kollegor och vänner dras till dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du velar fram och tillbaka vilket inte är så nyttigt för dig. Om du bara hade tagit chansen när du hade den så skulle du inte vara i den här sitsen som du är idag. Nu måste du bestämma dig, men frågan är om det inte redan är för sent.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handlar om att fokusera, prestera och leverera. Du har något som måste göras den här dagen och det kommer att kräva en hel del av dig. Under eftermiddagen får en kollega reda på något som kan ge dig en fördel.

Stenbocken 22/12-19/1

Just nu har du fokus inställt på att nå ett mål som aldrig har varit närmare än nu. Du kan riktigt känna smaken av seger, samtidigt är du orolig att något ska förstöra den här drömmen för dig. Slappna av, du har ditt mål som i en liten ask. Kvällen bjuder på fysiska utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är otroligt envis just nu och det är lite ovanligt för Vattumannen. Oftast brukar du anpassa dig efter andra, men inte idag. Under eftermiddagen så pratar du med en chef eller mentor för att få till det stöd som du, en kollega eller en släkting bör få enligt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska konstig onsdag där du inser att du hamnat i en situation som kräver en del val. Du har tröttnat på en vän för att hen hela tiden manipulerar med dina känslor, samtidigt så finns hen i en större bekantskapskrets som du inte vill bli av med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons