Torsdag 17/5

17 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns så mycket som du vill göra idag, men timmarna räcker inte riktigt till. Du får möjligheten att vara med en person som är mycket upptagen och du tar tillvara på den här chansen eftersom du gillar att utbyta tankar med hen.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv och väldigt konstig. Du tar tag i projekt som har med andra saker än dina vanliga uppgifter att göra. Även om du tycker det är kul att testa på nya saker så är du fortfarande orolig över att dina gamla områden ska bli lidande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om dubbelmoral och om att inte lyssna. Det kan bli diskussioner som du egentligen borde undvika, men som du av vissa skäl kastar dig in i bara för att få bevisa din åsikt. Kvällen blir mer harmonisk.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som ibland kan bli irriterad över småsaker som du ändå inte kan påverka. Idag är en sådan dag då du retar upp dig på ganska oväsentliga detaljer och det gör att du glömmer helheten. Under dagen får du ett värdefullt råd av en chef.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Att lyssna är inte riktigt din sak. Det har varit lite för mycket både privat och på jobbet för att du ska vara mottaglig för andra personers åsikter. När du är så här stressad så går du in i dig själv och fokuserar helt på nuet.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att visa att du hänger med. Du är en klipsk person som inte alltid visar upp dina talanger eftersom du föredrar att arbeta lite i bakgrunden. Idag är det rampljuset som gäller för din del och det tycker du är lätt obehagligt och lite spännande på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Du har en åsikt så tala om den. Om du bara viker undan kommer du att bli betraktad som falsk istället för neutral. Ibland är det inte läge att vara opartisk och idag är det en sådan dag där du förväntas att ha något att säga

Skorpionen 23/10-21-11

Du jobbar för att få det du vill ha, men just nu känns dina mål utom räckhåll. Något har skett den senaste tiden och det påverkar din relation med både dina vänner och dina bekanta. Idag säger du något som kan skapa drama och det tycker du är lite kul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på hugget just nu. Allt som du åstadkommer får beröm och du gillar verkligen den här typen av uppmärksamhet. Just nu verkar det mesta att gå din väg och du har kul både på jobbet och privat. En hobby som tagit upp en stor del av din fritid börjar ta mindre plats och lämnar utrymme för nya intressen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är fokuserad idag. Det finns en vilja att prestera både när det gäller inför dig själv och inför andra. Du känner att det här är det du verkligen är bra på och nu är det din tur att skina. En kollega har kommit allt närmare dig den senaste tiden och det är du både glad och lite oroad över.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland händer det saker som man inte räknar med och idag är det en sådan dag. Det finns en stor risk att du får jobba över och du är måttligt road av det. Under dagen möter du en person som du inte sett på länge och du blir väldigt glad att se hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns så mycket som pågår i ditt horoskop just nu att det är svårt att säga vad en sak börjar och en annan slutar. Det som är genomgående är att du är förvirrad i dina känslor och att du inte riktigt tycks kunna bestämma dig för vad det är du vill ha.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons