Fredag 18/5

18 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen handlar om att ha kul och inte tänka så mycket på framtiden. Ibland släpper du allt som har med ansvar och plikter att göra bara för att släppa loss. En person som litar på dig blir irriterad över din lite lata inställning till ett gemensamt projekt som ska in idag.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir stressig och du är på ett ganska dåligt humör, i alla fall på förmiddagen. Efter lunch släpper den värsta tröttheten och du kan börja ana ljuset i tunneln. Ikväll är det viktigt att du varken slarvar med mat eller sömn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som är duktig på att sälja in idéer och det vet du om. Idag så presenterar din chef något som hen vill att du ska sälja in hos de övriga kollegorna. Du är lite tveksam till hela det här projektet, men du ser ändå till att göra ditt jobb.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget att säga just nu som kan förändra din inställning. Du har fattat ditt beslut och på grund av Jords inflytande över ditt tecken så är du orubblig. Varken bevis, argument eller andra förslag kan få dig att ge vika.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag handlar det om siffror, ekonomi och att fundera över ett sparande. Du vet att du är bättre på att göra av med pengar än att hushålla med dem, men du har insett värdet av att ha ett långsiktigt sparande.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar upp en fråga som du vet är känslig med en kollega och hen backar bakåt i försvar direkt. På sätt och vis visste du att det här skulle hända, men du tänkta att det ändå var värt ett försök att låta personen ifråga komma till tals innan du dömde hen.

Vågen 23/9-22/10

Du är inblandad i en massa olika saker just nu och det är både positivt och negativt på samma gång. Det som är bra är att du är produktiv och idérik, den som är mindre positivt är att du tenderar att hamna i olika konflikter och du vill helst lösa dom alla.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är du irriterad på en vän för att hen stjäl din stjärnglans. Själv vill du inte medge att det är därför som du är småsur, men handen på hjärtat så ogillar du att konkurrera om uppmärksamhet. Eftermiddagen kan bjuda på fest och på en hel del flirtande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en person som ständigt påpekar dina misstag och du är ganska trött på att höra hens kritik. Du vet att du gör fel ibland, men den här personen gör fler fel och du är inte där och påpekar det. I grund och botten handlar det om avundsjuka. Kvällen blir fantastisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du nervös och väldigt stingslig. Både dina vänner och din familj håller sig på behörigt avstånd. De vet att du måste vara ifred och få tänka. Du planerar en strategi inför helgen och du lägger ned mycket tid på att få till den rätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag väljer du arr ignorera en ung släktings dåliga humör. Du vet att hen går igenom en hel del känslomässiga saker just nu och det bästa du kan göra är att stötta om det behövs, annars hålla dig undan. Kvällen blir mysig snarare än festlig.

Fiskarna 19/2-20/3

En vän är borta idag och du saknar hen mer än du vill erkänna för dig själv. Hen är en person som alltid får dig att dra lite extra på smilbandet, främst för att hen är så naturlig och rolig att vara med. Kvällen blir annorlunda och kan sluta med bråk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons