lördag 19/5

19 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du borde var bättre informerad idag, men av någon anledning så har du inte lyssnat ordentligt och det får du äta upp den här lördagen. Det är något i ditt horoskop som gör dig väldigt disträ just nu. Du har svårt att fokusera dina tankar.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir en blandning av att ha kul och att arbeta hårt. Dagen inleds med måsten. Det kan vara ett jobb, men det är nästan troligare att det handlar om vardagssysslor i hemmet. Kvällen bjuder på god mat massor av trevligt umgänge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som verkligen gillar lördagar. Det här är din dag i frihet då du gör som du vill. Din familj kan ha vissa åsikter om att du är så spontan men det struntar du i. Det finns tillräckligt med måsten i vardagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att komma överens med dig själv i en viss fråga. Du väldigt kluven till allt som sker omkring dig just nu. Ena dagen tycker du livet är toppen och nästa tycker du att det mesta är jobbigt. Det är Månen som bidrar till ditt lynniga humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som inte tackar nej till en fest, men idag är du helt enkelt för trött för att vara på festhumör. Kanske borde du ge det en chans ändå, det kan hända att du får trevligt även om du inte är på ditt bästa humör när kvällen inleds.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en förvirrande dag där du har mycket att göra hemma samtidigt som du försöker hinna med en mängd aktiviteter. Som vanligt har du bokat in lite för mycket på helgen. Försök att ta bort vissa saker för det är viktigt att du får tid att vila den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande gott humör den här lördagen. Det finns massor av värme och glädje i ditt horoskop just nu. En vän försöker få dig att stanna upp och reflektera över något i ditt liv, men du föredrar att inte tänka på tråkiga saker idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite kluven just nu. Ditt liv är bra, men kanske inte riktigt så som du vill att de ska vara. Du har svårt att få till vissa visioner i ditt liv eftersom det krävs mer än bara drömmar för att förverkliga dem. Idag umgås du gärna med familj eller med en nära vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som behöver få tid att fundera över livet, men tyvärr tar du dig alldeles för sällan den tid du behöver. Idag är det viktigt att du stannar upp och reflekterar. Du står inför ett viktigt beslut som du inte ska ta allt för lättvindigt på.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir fantastisk och oerhört jobbig på samma gång. Idag lever du din dröm och du har väldigt roligt. Det blir en dag full av skratt, men också fylld av prestationsångest och funderingar. Kvällen kan bjuda på en liten flirt. Du är verkligen i ditt rätta element den här lördagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Ditt mål med den här dagen är att hjälpa en vän eller släkting med något och sedan ha trevligt och umgås med vänner. Om du har tid däremellan så är du gärna ute ett par timmar och ägnar dem åt någon fysisk aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har bestämt dig för att inte hålla på och måla upp drömmar som aldrig tycks bli sanna. Du söker dig till en person som du känner gemenskap med och som du kan dela dina tankar och drömmar med. På kvällen har du och din vän tät kontakt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons