Söndag 20/5

20 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en riktigt lat dag, särskilt för tidigt födda Vädurar. Solen saknar energi i ditt horoskop just nu och det gör att du inte riktigt orkar vara aktiv. En flirt håller på att utvecklas till något mer, men du är osäker på om det här är vad du vill.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du det lugnt. Det har varit en intensiv vecka och nu behöver du få vila ut ordentligt. Under eftermiddagen får du glad nyheter från en vän eller släkting. Det här är något som du hoppats på men inte riktigt vågat tro på.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt driven idag. Du har massor av projekt och du inleder dagen med att vara väldigt ambitiös. Frågan är om din energi kommer att hålla hela vägen in till mål, eller om du ger upp halvvägs.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som verkligen förtjänar en riktigt härlig dag och det får du idag. Det finns inga moln på himlen den här söndagen. Du njuter av livet, vännerna och av massor av god mat. Idag skämmer du bort dig utan eftertanke.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt bestämd just nu och det är bra eftersom din vilja ständigt sätts på prov av en yngre släkting eller vän. Idag håller ditt tålamod på att rinna över, men du lyckas behärska dig och det är du väldigt stolt över.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen blir intensiv och intressant. Du lär dig nya saker och träffar nya roliga människor. Under den här dagen får du information som kan vara bra att ha framöver. Kvällen bjuder på trevliga aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Var inte rädd för att säga vad du tycker. Ingen kommer att döma dig för att ha en åsikt, snarare tvärtom så kommer du vinna respekt genom att ha en ståndpunkt. Under den här kvällen väcker du heta diskussioner med en person som du tycker är attraktiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar kontakt med en person som har fångat ditt intresse och som den jägare du är kopplar du på hela din charm så hen inte har en chans. Det finns ingen som kan vara så förtrollande som du kan när du väl vill. Kvällen handlar om att flirta och om att ha kul.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite sävlig just nu. Det finns ingen riktig energi i din kropp idag, men du kämpar på med det som du lovat att göra ändå. Din vilja att ställa upp är beundransvärd, men tänk lite på dig själv så att du inte sliter ut dig.

Stenbocken 22/12-19/1

En härlig och intensiv söndag blir en perfekt avslutning på en perfekt helg. Du kunde inte ha haft det roligare och goda nyheter i slutet av dagen blir grädden på moset. Äntligen har du kommit en bra bit på väg mot att uppfylla dina drömmar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du lite seg startad. Det har varit en jobbig vecka och en ganska sen lördag så du förtjänar att sova ut ordentligt. Under den här dagen ägnar du dig åt mindre projekt som inte kräver någon direkt energi. Eftermiddagen handlar om att delad glädje är dubbel glädje, inte mist i ditt fall.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag får du höra något som du till en början gör dig förvånad och arg, men som du efter en stund väljer att inte tro på. Du vet att din vän vill att du inte ska vara så tajt som du är med en gemensam bekant och därför försöker hen att göra er två osams.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons