Måndag 22/5

21 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen funderar du mycket över ett förslag som du fått. Det låter väldigt bra, men något får dig att misstänka att det kanske inte är så fördelaktigt som det verkar vara. Kvällen ägnar du åt en hobby som du inte hunnit med den senaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Du har en fantastisk måndag att se fram emot även om du är en smula trött. Det har varit en härlig helg som gett dig massor av positiv energi och det är den energin som du tar med dig in veckan. Kvällen blir underhållande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tror att du ska kunna styra ödet, men innerst inne vet du att det är ödet som styr dig. Du måste acceptera att du inte har kontroll över varje del i ditt liv och det blir rätt så uppenbart idag. Kvällen handlar om att öppna sig och dela med sig av sina tankar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som inte förstår dig på vad som händer i ditt liv just nu. Du har hamnar i en situation som du inte lyckas hantera hur du än försöker. Mycket handlar om att bara vara sig själv och det är det som du har svårt för just i den här situationen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns humör och värme i ditt tecken den här måndagen. Du delar med dig av erfarenheter till en person som du inte känner så väl och dina historier väcker många muntra skratt. Kvällen bjuder på en överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något eftertänksamt över ditt tecken den här måndagen. Du har fått ett besked som du vill ha, men innehållet i det beskedet får dig att fundera över dina val. Kvällen blir senare än planerad. Just nu grubblar du så mycket att du kan ha svårt att somna.

Vågen 23/9-22/10

Du är full av energi och glädje vilket märks inte minst idag. Det finns något busigt och lekfullt över ditt tecken just nu som gör att människor dras till dig. På jobbet kan en uppgift bli lite väl mycket, men du gör ändå ditt bästa och det räcker långt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen ska du låta någon annan få uppmärksamhet och beröm. Din vän har verkligen förtjänt all ros som ta ett steg åt sidan och låt någon annan vara stjärna för en dag. Kvällen bjuder på flirt och kanske lite romantik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett gott humör den här måndagen. Det handlar om att du har haft en rolig helg och nu så känner du dig piggare än någonsin när veckan börjar. Under dagen får du en fin komplimang från en chef.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag så är du lite lågmäld. Du mår inte så bra och därför försöker du hålla en låg profil. Under dagen får du en fråga som gör dig både glad och förvånad på samma gång. Du hade inte förväntat dig den här typen av omtanke från det här hållet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är besviken på en person i din närhet för att hen inte ger sitt yttersta när det gäller. Det finns så mycket som hen skulle kunna göra, men det är som om luften går ur hen när chansen att lyckas dyker upp. Kvällen handlar om att ladda batterierna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett ganska konstigt humör idag. Inget är riktigt så som du tänkt dig utan allt händer på en och samma gång vilket gör dig förvirrad. Det är dags att ta en paus och fundera lite över vad du vill göra med ditt liv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons