Tisdag 22/5

22 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att få beröm för en insats som du gör. Det blir kanske inte riktigt som du tänkt dig, men du är ändå ganska nöjd när du till slut ser resultatet. På kvällen tar du råd från en person med erfarenhet inom ett område där du vill lyckas.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du ha mycket att göra så dagen går fort. Du har inte sovit så bra som du skulle önska och därför så längtar du mest hem. På eftermiddagen får du uppmuntran från en chef och då känns dagen plötsligt bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska intensiv tisdag från början till slut. Här gäller det att hålla tungan rätt i munnen så att du inte gör allt för stort och tidsödande misstag. Du verkar nämligen vara uppbokad på aktiviteter på kvällen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag pressar du dig själv så hårt du kan för du vill se vad du orkar. Det blir en bra dag där du får mycket gjort och du är nöjd över dina resultat. Kvällen handlar om att sträcka ut handen i en konflikt och ta första steget till försoning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är löjligt att tro att du ska erbjuda hjälp till en person som fler gånger gått bakom din rygg. Du vill verkligen att den här personen ska få känna på hur det känns att bli förrådd. En släkting behöver din hjälp på kvällen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du utvecklas mycket inom ett område som du inte är så bekant med. Du brukar tycka illa om att gå utanför boxen, men idag så upplever du det roligt med en utmaning. Det är Mars som får dig att sticka ut halsen lite extra.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som hela tiden lyssnar på vad andra har att säga. Det är inte så ofta du bryr dig om att ta reda på din egen åsikt eftersom du tycker den är sekundär. Idag måste du presentera en ståndpunkt och det blir tufft för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta hand om någon som har det jobbigt just nu. Du kan utåt sett vara väldigt empatisk, men inners inne är det få människor som du verkligen bryr dig om. Idag får du testa att gå utanför din bekvämlighetszon och trösta en person du inte känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en glädje och en positiv energi i ditt horoskop just nu som hjälper dig att hitta den motivation som du behöver för att ta dig igenom de här sista veckorna innan det börjar lugna ned sig. En vän har ett roligt förslag som du gärna hänger med på.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om ett besked som du väntat på. Det är mycket bättre än du vågat hoppats på så det finns en anledning att fira idag. Kvällen handlar om att vara stolt över din bedrift och om att få skina.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland händer det saker som du minst väntat dig och idag är en sådan dag. Du får en överraskning som gör dig väldigt glad och förvånad på samma gång. På eftermiddagen kan en diskussion om löner dyka upp på agendan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du bryr dig om en person så pass mycket att du vill skydda hen från allt ont. Idag visar du väldigt mycket omtanke om den här personen och det förvånar nog både dig och hen. Kvällen handlar om att visa dina känslor lite mer öppet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons