Onsdag 23/5

23 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen finns det massor av energi i ditt horoskop och det gäller att du utnyttjar den på rätt sätt. Den här dagen handlar om att ta och om att ge kritik för att kunna utvecklas vidare. Vädurar är inte kända för att kunna hantera kritik särskilt bra.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen drar du ned tempot rejält. Början av veckan har varit intensiv, men nu känner du att du börjar komma ifatt både mentalt och rent fysiskt vilket gör att du kan skämma bort dig med att vara lite lat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker möjligheten att få utvecklas och lära dig nya saker. Nu tycker du att du stått stilla och trampat på samma ställe lite väl länge. Under eftermiddagen lyfter du en viktig fråga med en av dina chefer.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att visa vad du går för. Det är många som har ögonen på dig och då ska du inte hålla igen. Du har talang så stå upp för dina förmågor. Kvällen bjuder på variation och roliga upplevelser.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen blir inte riktigt så som du hoppats, men det blir rätt så bra i alla fall. Under dagen möter du utmaningar och du klarar av dem bra. Under eftermiddagen kan en pik bli förstorad och plötsligt befinner du dig mitt i ett drama.

Jungfru 23/8-22/9

Du driver på dig själv idag för du vill se resultat. Det är viktigt för dig att utvecklas och växa inom ett område som du känner dig säker på. En chef uppmuntrar dina idéer och det tycker du är roligt. En komplimang från en kollega får dagen att bli ännu bättre.

Vågen 23/9-22/10

Just nu känner du starkt för att bara strunta i allt och ge dig iväg. Vågen får ibland en känsla av att vara instängd och då sparkar du bakut. För dig gäller det att hitta variation i vardagen så att det inte känns så enformigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du och en vän har glidit ifrån varandra och du kan inte riktigt säga varför. Det verkar röra sig om att ni är så olika snarare än att det varit en konflikt. Det är bara att acceptera att vissa personer går varandra på nerverna om de umgås för mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att fatta radikala beslut. Du har ytterst lite fakta att gå på, men ändå förväntas du att göra kloka avvägningar och fatta rätt beslut. Du tar hjälp av en person som är lite av en expert på de här områdena.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig löjligt glad utan att veta varför den här onsdagen. Energin har börjat återvända och du är nästan lite förälskad även om du inte riktigt vill erkänna det för dig själv. Det finns en person som får ditt hjärta att slå lite fortare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trivs inte med din situation just nu men du vet att det bara är att bita ihop och att det kommer att bli bättre snart. En vän som du umgås med ibland hör plötsligt av sig och vill att ni gör något spontant tillsammans.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vet du precis vad du vill göra. Det finns en vän som har fått en uppgift som du tycker verkar spännande och du vill att hen ska ta med dig i sin grupp. Du utnyttjar både din intelligens och din charm för att få igenom din vilja.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons