Torsdag 24/5

24 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du vet att du går för långt men en person provocerar dig väldigt mycket idag och då kan det hända att du reagerar lite starkt. Under eftermiddagen kan det vara lämpligt att be om ursäkt, innerst inne vet du att du gillar den här personen.

Oxen 20/4-20/5

Det finns utrymme för diskussioner idag. En chef kan vara väldigt krävande och du försöker återigen förklara varför hens krav är så orimliga. Om hen inte lyssnar så kanske ni får ta det till en högre distans.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har mycket att säga till en vän, men ni får inte riktigt den tid ni behöver för att ventilera era tankar. Som tur är så kan din vän läsa dig bra och hen hittar på en ursäkt för att ni ska få jobba tillsammans idag.

Kräftan 21/6-22/7

Det har hänt något som har fått dig att börja tvivla på en bekants ärlighet. Du har alltid betraktat den här personen som rekorderlig, men nu känner du en viss tvekan inför viss historier som hen berättar. Det verkar lite för bra för att vara sant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att visa att du kan vara fokuserad och göra monotona uppgifter utan att klaga. Du brukar ha tålamod om du vet att det kommer att gynna dig längre fram och det vet du att din insats den här dagen kommer att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att fatta vad det är som hänt. Ena sekunden har du koll på läget och i nästa är allt kaos. Du känner dig upprörd, ledsen och sviken även om du vet att det här som hänt egentligen inte kunde påverkas av någon. Tänk på att efter regn kommer sol, så även i det här fallet.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och händelserik torsdag där fokus ligger framåt i tiden. Det finns massor av positiv energi och du känner att du verkligen orkar med det mesta just nu. Ett beröm från en chef gör dig lite extra glad eftersom du beundrar den här personen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns dramatik i ditt liv just nu. Det handlar om konflikter, ilska frustration, passion och massor av glädje. Det som är problemet för dig är att du känner så starkt oavsett vad det är som du känner och det gör att ditt humör blir ganska svajigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en uttalad konflikt med arbetskollega som aldrig lyssnar på dig. Vanligtvis tar du inte det här så personligt, men just idag känner du att hen faktiskt går lite för långt i sin nonchalans. Som tur är så är du inte en person som man sätter sig på i första taget.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket att göra den här torsdagen, men det tycker du är kul. Du har lyckats få till en hel del funderingar genom att fatta ett kontroversiellt beslut. Du vet att du provocerar men samtidigt kan du inte låta bli att tycka att det är lite kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Ingen ska fundera två gånger över vad det är du vill idag. Du väljer att vara väldigt tydlig i dina direktiv och det uppskattas av dina kollegor. Kvällen handlar om att visa hur mycket en person betyder för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att bli arg på en vän för att hen inte alltid gör så som du tänkt dig. I det här fallet så förvånar din vän dig ordentligt och du känner att du måste börja fundera över vilka signaler hen egentligen sänder ut. Du blir förvirrad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons