Fredag 25/5

25 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen passar du på att ha kul oavsett om du är ledig eller jobbar. Det blir en intensiv dag där det händer mycket. Du känner dig på gott humör och du strör komplimanger och din charm omkring dig. Kvällen ser lovande ut.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen fokuserar du för att hinna med. Det finns mycket att göra och det gäller att hålla ett högt tempo från början till slut. Trots en del stressande blir det en trevlig dag och en härlig kväll. Du njuter av vädret och av att vara utomhus så mycket du kan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt humör är på topp idag. Det finns inget som kan stoppa dig och det märks både på din vilja att prestera och på din positiva inställning till det mesta. Den här dagen handlar om att lösa problem snarare än att jobba på rutin.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte alls samarbetsvillig idag, ändå gör du ditt bästa för att hänga med i svängarna. För dig är det viktigt att känna att du räcker till även om du går på halvfart och har svårt att jobba i grupp. En kollega försöker stötta och uppmuntra dig idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir full fart från morgon till kväll. En vän har bestämt sig för att hen vill att du ska hänga med ut på kvällen och du känner dig lite sugen på äventyr. Som singel är du flirtig just nu och öppen för förslag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i problemen innan de blir för stora och det ger dig fördelar. Idag kan du skörda frukterna av hårt arbete som du lagt ned tidigare i veckan. En vän hör av sig och vill ha din syn på ett ekonomiskt dilemma.

Vågen 23/9-22/10

Du visar massor av bra energi idag. Månen gör dig kreativ och förstärker din empatiska sida. Kvällen handlar om att slappna av och ha roligt, antingen med vänner eller med familjen. Det viktiga är inte vad du gör den här fredagen utan med vilka du spenderar den med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop idag. Du har bestämt dig för att begrava alla problem och njuta av nuet istället. Som singel är du öppen och lätt att få kontakt med. Många dras till dig för att du är så behaglig att umgås med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är riktigt glad idag. Du har blivit vald framför en kollega som alltid brukar vara favoriten i alla sammanhang och det gör dig stolt. Äntligen har du fått bevis för att din charm och din intelligens inte försvinner i mängden.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig, utmanande och intressant dag. Du får stå upp för ett val som du gjort och det kan vara lite tufft att försvara sin åsikt, samtidigt så tänker du inte backa bara för att du blir ifrågasatt. Kvällen blir riktigt rolig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är imponerad av en kollega som verkligen tar för dig i olika sammanhang. Det handlar om att hen är uppmärksam, frågar rätt frågor och vill verkligen lära sig. På kvällen är det familjen och fredagsmys som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har insett att du har en väldigt speciell person i din närhet. Hen väcker alltid uppmärksamhet även när hen inte är ute efter att synas. Den här personen är envis, viljestark och kompetent, det är inte underligt att du dras till hen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons