Lördag 26/5

25 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du tar dagen som den kommer. Just nu så tänker du inte så mycket på framtiden utan är i nuet istället. Det här blir en rolig och annorlunda dag där du får lära känna nya människor. På kvällen gör du eller säger något som du inte är så stolt över i efterhand.

Oxen 20/4-20/5

Du är inte särskilt orolig av dig. Du tar en sak i taget den här lördagen och du stressar inte så mycket. En kollega är vän vill ses, men idag fokuserar du helt på familjen. Det är dina nära och kära som gäller den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra men intensiv lördag där du håller dig mycket aktiv från morgon till kväll. Tvillingen gillar att hålla igång för det håller rastlösheten borta. Under dagen träffar du en person som får dig att börja fundera i lite romantiska banor.

Kräftan 21/6-22/7

Du har fullt upp den här lördagen. Du har gjort ditt val och även om du inte är stolt över det så kan du inte backa nu. Du har insett att det har runnit för mycket vatten under broarna och att ibland finns det ingen återvändo. Nu gäller det att göra det bästa av nuet istället för att älta den som hänt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en vilja att bevisa att du har rätt i ditt horoskop idag. Oavsett om det gäller fakta, frågor eller kunskap så vill du hela tiden vara bäst. Det är Mars som påverkar dig på det här viset och tar fram din vinnarskalle. Kvällen handlar om vänskap.

Jungfru 23/8-22/9

Du är den som får människor att lyssna och det är en värdefull talang som du ska till vara på. Idag hamnar du i en sits då det är viktigt att kunna väcka uppmärksamhet och få människor att följa instruktioner. Kvällen blir överraskande uppfriskande.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att hitta harmoni i det små enkla sakerna i vardagen. Genom att njuta av lugnet så varvar du ned efter en intensiv vecka och du hittar din inre balans igen. Just nu så trivs du bra ensam. Du behöver inte omge dig med vänner för att må bra.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen blir du riktigt arg på en vän som du tycker är lite dryg. Det handlar om att hen inte förstår sig på dig och vad som sårar dig. Din vän kör på trots att du känner att hen går för långt och trots att du tydligt markerat ditt missnöje.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en härlig och sportig lördag att se fram emot. För dig finns det massor av positiv energi i ditt horoskop och du känner dig på strålande gott humör. Just nu trivs du väldigt bra med livet och med de människor du omger dig med.

Stenbocken 22/12-19/1

Du gillar inte att bli utmanad inom ditt eget område och idag bevisar du en gång för alla varför du är bäst. Det kanske kan verka lite småsint att bli så irriterad på att en vän försöker vara bättre än vad du är, men för dig handlar det om stolthet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska lugn dag för din del. Du delar dagen mellan en hobby och mellan småsysslor hemma. För dig är det underbart att bara kunna ta det lugnt och vila. Under kvällen lagar du gärna något gott tillsammans med din partner eller din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite ledsen eftersom du inte riktigt når fram till en viss person. Ni var varandra nära ett tag, men nu börjar ni glida ifrån varandra igen och du vet inte riktigt hur du ska ändra på det. Här gäller det att inte ge upp, visa att fortfarande finns där och att du vill vara med din vän.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons