Söndag 27/5

27 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en härligt lat söndag där du ägnar dig åt att bara njuta av livet. Just nu känner du att du får massor av positiv uppmärksamhet från människor omkring dig och det stärker ditt självförtroende. Kvällen handlar om att visa styrka.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra och avslappnande söndag där du för första gången på länge inte ägnar jobbet eller dina kollegor en tanke. Det var länge sedan du mådde så här bra. Under kvällen får du hör skvaller om en vän och det skvallret förvånar dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att ta för dig och om att vara stjärnan. Det är inte ofta som du tar en så framträdande roll som du tar idag, men din charm och din humor får dig att lysa. Oavsett om du omger dig med ett fåtal vänner eller en massa bekanta är du den som syns bäst.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara extra försiktig med vad du stoppar i dig. Stjärnorna varnar för problem som är relaterade till magen. Ta hand om dig och undvik att stressa den här söndagen. Du behöver varva ned och komma till ro.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din vilja att lyckas hjälper dig även in situationer utanför ditt arbete. Idag råkar du ut för något som skulle kunna skapa problem, men genom att vara både påstridig och diplomatisk på samma gång löser du problemet elegant.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag där du får testa dina gränser både när det gäller ditt tålamod och din förmåga att organisera. Dagen tycks bjuda på uppgifter som kräver precision och kunnighet. Kvällen handlar om att göra fynd.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir fantastisk, du njuterav nuet och funderar varken fram eller bakåt i livet. För dig existerar bara den här dagen idag. En vän söker upp dig och tillsammans löser ni världsproblem i solen smuttandes på en kall dricka.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir ganska jobbigt om du ska irritera dig på småsaker som du ändå inte kan påverka. Njut av dagen och fundera inte så mycket. Det är som gjort för att vara utomhus och gå på promenad eller åka en tur med en båt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här söndagen passar du på att tacka en vän för en chans som hen har gett dig. Du tycker att det är roligt att få samarbeta med den här personen inte bara för att ni fungerar bra ihop, ni ger varandra en massa bra energi och det gör att allt går så mycket enklare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är försiktig med vad du säger till en person som är lite känslig just nu. Du har lyckats kliva på några ömma tår mer än en gång så det kanske är bra om du över dig på din finkänslighet. Kvällen bjuder på kvällsmys med släkt och familj.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en trevlig och lagom intensiv söndag där du fokuserar på något som intresserar dig. Det kan vara en hobby, en person eller något i hemmet som du vill ägna din uppmärksamhet åt den här söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du njuter verkligen av det vackra vädret och passar på att vara utomhus så mycket som möjligt. Den friska luften får dig att känna dig levande. Har du möjlighet så ägnar du den här söndagen åt en hobby eller något liknande.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons