Måndag 28/5

28 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stressig måndag där det ställs krav på dig. Du måste samarbeta med personer som du har svårt för och det är där du får problem. Du gillar att göra saker på ditt sätt och när andra inte vill anpassa sig så blir du irriterad.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir stressig. Du har mycket att göra och tempot är högt. Situationen blir knappast bättre av att en av dina chefer lägger sig i och försvårar snarare än förbättrar arbetet. På kvällen unnar du dig lite välförtjänt lyx.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns utrymme för diskussioner idag och det är högt till tak vilket du gillar. Du tycker att det är roligt att kunna ta ut svängarna lite extra och verbalt få slåss för dina åsikter. Kvällen ser ut att bjuda på mer fysiska utmaningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar en hel del just nu. Du är inte riktigt nöjd med situationen i ditt liv samtidigt som du inte vet hur du ska kunna ändra på saker utan att det blir ännu mer komplicerat. En väns råd kan vara väldigt värdefull idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande humör idag. Din charm och din humor färgar av sig i allt du gör och det finns många som vill arbeta med dig. Under eftermiddagen får du höra att en vän har problem och du ringer eller tittar förbi för att se om det finns något du kan göra för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir rolig men intensiv. Du har så många projekt på gång att du inte alltid hinner med allt på din lista. Ofta är du ganska bra på att prioritera, men just nu så har du en påverkan från Månen som gör att du gärna svävar ut när du borde fokusera.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga göra lite mer, ta ut svängarna och tänk utanför boxen. Även om du går emot strömmen idag så kommer du att upptäcka att det är din magkänsla som är den rätta. Lita på dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara ganska kort i tonen mot en person som du bryr dig om, men det beror på att hen på något sätt har sårat dig. Det behöver inte vara någon stor grej, det kan räcka med att hen har sagt eller antytt något som gör dig lite irriterad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en fantastisk måndag att se fram emot. Först och främst får du samarbeta med personer som du tycker är roliga och inspirerande. För det andra verkar du ha en flirt i ditt liv som får dagen att gå lite fortare. Kvällen blir mysig och avslappnande.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen har du väldigt roligt. Du är charmig, spontan och lite knasig vilket lockar fram många skratt. Det finns något väldigt oskyldigt hos dig som plockar fram beskyddar instinkten hos en kollega. Hen vill verkligen ta hand om dig och hjälpa dig även om du klarar dig utmärkt på egen hand.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill verkligen inte visa att du blir arg inför en kollega, men hens oförskämda sätt får det att bubbla över inom dig. Egentligen borde du bara släppa allt och fokusera på ditt arbeta istället för att lägga energi på att irritera dig på den här personen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är fullt upp i ditt liv och det är du nöjd med. Du verkar vara förälskad men frågan är om du är förälskad i en person eller i idén om kärleken. Ditt privatliv verkar vara lite komplicerat. Det finns svartsjuka, drama och en hel del splittrade känslor, främst från ditt håll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons