Tisdag 29/5

29 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du stör dig på att du inte har samma kontakt med en vän som tidigare. Du vet att du har förändrats och det har din vän med. Ni lever väldigt olika liv och din vän är inte särskilt förtjust i de personer du umgås med, ändå så saknar du hen.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig för en chef som ser väldigt trött ut. Hen sliter för hårt och du har svårt att avlasta hen även om du vill. Under den här dagen passar du på att göra någon extra glad genom att ge en komplimang eller köpa en present.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns frustration i ditt tecken idag. En noga utarbetad plan går inte som du tänkt dig utan du måste börja om från början. Det här gör att en person som du har en inofficiell tävling emot kommer före dig. Om du bara tänker till så har du lösningen på problemet mitt framför näsan på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du föredrar att skynda långsamt, i alla fall idag. För dig blir det ofta fel när du stressar för hårt. Du vill fokusera på det du gör och inte få en massa andra förslag samtidigt som du jobbar. En person som du tycker mycket om hjälper dig och det gör hala dagen trevligare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har inte så höga krav just nu. Du trivs bra med det mesta i ditt liv även om du känner att det är lite mycket privat just nu. Du fokuserar på jobbet eftersom du har en stor utmaning där, men det innebär att du släpper fokusen på privatlivet vilket kan ställa till det för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen är det bra om du arbetar på och inte ifrågasätter så mycket. Du vill inte dra onödig uppmärksamhet till dig för då kommer du att åka på något som du verkligen inte vill ta tag i. Under kvällen möter du en person som får ditt hjärta att slå lite snabbare.

Vågen 23/9-22/10

Du tycker att det är obekvämt att medla i en konflikt mellan två kollegor, men du känner att du inte har något val. Det är en för infekterad stämning på jobbet för att det ska vara hållbart och då är det enklare att försöka hitta en lösning på problemet än att ignorera det.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det finns mycket drama i ditt liv just nu. Du har massor av temperament som kommer från Pluto och det gör dig känslig, särskilt i saker som rör hjärtat. Du vänder ut och in på dig själv för att få den respons du vill ha samtidigt som du periodvis struntar i allt och alla och bara vill vara ifred.

Skytten 22/11-21/12

Det är din charm som får alla att stanna upp och le idag. Det finns något busigt över ditt tecken oavsett hur gammal du är. Du lyckas förvandla vardagen till en fest genom att le eller säga saker som får människor att må bra. Idag lyckas du över förväntan i ett projekt på jobbet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tycker inte att du ställer för höga krav på din omgivning, men vissa av dina vänner och kollegor tycker att du är orimlig i dina krav. Du måste inse att din förmåga att samarbeta inte alltid är den bästa, i alla fall om ni har olika ambitionsnivåer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är imponerad av en väns förmåga att anpassa sig efter situationen. Du brukar sällan bli överraskad av människor eftersom du är en god människokännare, men ibland så lyckas någon imponera på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag flirtar du med en person som du vanligtvis inte brukar uppmärksamma på det här sättet. Det kan vara för att locka fram svartsjuka hos din partner eller så handlar det om att den här personen attraherar dig mer än du vill erkänna.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons