Onsdag 30/5

30 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag försöker du imponera på en person genom dina fysiska talanger. Du visar hur bra du är inom en idrott eller någon annan typ av fysisk utmaning. Du vet att det här är din starka sida. Du lyckas med det du tänkt dig.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen vill du gärna hinna med så mycket du kan på förmiddagen eftersom du vet att du tenderar att bli lite loj efter lunchen. Du känner dig själv väl och vet vid det här laget hur du bör planera din dag för att bli så effektiv som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att irritera en person som du egentligen skulle vilja komma närmare. Du försöker vara rolig, öppen och pratsam men dina vanliga knep fungerar inte riktigt på hen. Den här personen har svårt för människor som tar för stor plats och det gör du idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som är väldigt försiktig när det gäller dina känslor. Du vet att du har lätt för att bli sårad, i alla fall när det kommer till kärlek. Idag kanske du säger eller gör något för att skydda dig själv men resultatet blir att du sårar någon du tycker om istället. Våga vara sårbar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att reta upp en kollega eftersom du hela tiden tycks trampa på hens väldigt känsliga tår. Du förstår inte riktigt varför den här personen blir så irriterad på dig. Antingen kan du reda ut den här konflikten, eller så ignorerar du helt enkelt den här kollegans uppträdande.

Jungfru 23/8-22/9

Sen här dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den. Du kommer att vara tvungen att öppna upp dig för andra möjligheter än det som du först spetsat in dig på. Om du bara är flexibel så kommer det bli en rolig och kreativ onsdag.

Vågen 23/9-22/10

Ibland känner du dig en aningen bortglömd av din partner. Hen har så många projekt på gång att er relation kommer lite i andra hand. Idag är den en sådan dag då du skulle vilja umgås mer med din älskade. Som singel kan det vara en familjemedlem eller vän som har dåligt med tid för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Utan att tveka så utnyttjar du en fördel som du har. Det här kan leda till viss irritation bland dina vänner men det struntar du i eftersom du gärna velat göra det här länge. En nära vän säger vad hen tycker om ditt agerande och det gör dig arg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu struntar du lite i jobbet. I ditt liv är det mer relationer, fest och nöjen som tar upp plats. En kollega kan bli irriterad på ditt lätt nonchalanta sätt, men när du charmar hen så hen inte en chans. Ingen kan vara arg på dig en längre tid just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen tar fram tävlingsmänniskan i dig. Du blir utmanad och du antar utmaningen utan att tveka. Det här är inget du tänker förlora. En kollega eller vän blir imponerad av hur målmedveten du är när du sätter den sidan till.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är sällan den som börjar reda ut eller startar en konflikt. Om du hamnar i bråk är din strategi att gå undan tills det ebbat ut. Du ogillar att prata om känslor och värderingar. Idag blir du tvungen för du kommer inte undan det även om du försöker.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är kärleksfull och uppmärksam mot den person du bryr dig om men du önskade att hen var lite mer fokuserad på dig och inte på allt annat. Som singel så flirtar du omedvetet med mer än en just nu. Du känner dig dragen till två personer, men du erkänner det inte ens för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons