Torsdag 31/5

31 maj, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är osäker på om du gör rätt val idag, samtidigt så tänker du mer med ditt hjärta än ditt huvud. Det blir en konstig men ändå bra torsdag där fokus ligger på kärlek och på känslor. Du tillåter dig att bli förälskad vilket gör dig sårbar men samtidigt gör det dig mer empatisk.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen har du mycket att göra och du blir irriterad på en person som står och rullar tummarna. Du tycker att hen kunde vara lite mer aktiv, eller i alla fall låtsas som om hen arbetar. Kvällen blir rolig och utvecklande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Set finns personer som får dig att känn dig lite mer levande och idag umgås du med en sådan person. Den här dagen går fortare än vanligt och du kommer på dig själv med att le lite oftare än du brukar. När ni skiljs så vill du egentligen inte ens gå hem.

Kräftan 21/6-22/7

Undra inte så mycket utan acceptera saker som de är så kommer du att slippa en hel del grubbel. Vissa saker kan du inte påverka hur gärna du än vill. Det är för många utomstående faktorer inblandade för att du ska kunna göra något åt saken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att lära sig fort och att anpassa sig till det nya. Det blir en inspirerande och utvecklande dag där du får mycket gjort på kort tid. Kvällen handlar om att visa respekt för en person som du ger alldeles för lite uppmärksamhet i vanliga fall.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en förmåga att driva på projekt som du egentligen inte ens har med att göra. Det handlar om att du som Jungfru har ett starkt kontrollbehov och att du har svårt att släppa taget även om du vet att det ligger utanför ditt område.

Vågen 23/9-22/10

Du visar inte dina känslor idag, det är du för upprörd för att göra. Du vet att om du släpper en gnutta på din fasad så kommer allt att braka och det har du verkligen inte tid med. Här gäller det att bita ihop och fokusera. Känslorna kan komma när du har tid för dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet hur du ska pika en person så att det gör riktigt ont utan att någon annan förstår det. Det handlar om en naturlig talang hos dig som Skorpionen har. Det är sällan du utnyttjar den här sidan av din personlighet, men idag väljer du att gör det för du är riktigt sur på en person.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns få människor som kan vara både organiserade och spontana på samma gång. När du vill lyckas du kombinera de här båda sidorna och det är det som gör det så kul att umgås med dig. Trots att du har en plan så vet man aldrig vad som kan hända på vägen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här torsdagen gör du något som är lite tabu. Det handlar om känslor, om att flirta och med vem du flirtar. Du vet att du inte borde, men något inom dig gör att du inte kan stoppa dig själv. Känslorna tar överhand över förnuftet.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen har du svårt att hinna med allt som du planerat. Som Vattuman är du en evig tidsoptimist och idag så gör du verkligen skäl för det namnet. Kvällen handlar om att planera och förbereda en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att fokusera på jobbet idag. En person har nästlat sig in i dina tankar och hur du än försöker stänga känslorna ute så dyker hen ständigt upp i din hjärna. Du vet inte vad det är med den här personen som får dig att känna så här starkt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons