Fredag 1/6

01 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen så vågar du satsa på att vinna en dispyt med en kollega som oftast brukar vara snäppet vassare än vad du är. Idag känner du dig på hugget och du går in i närkamp utan att tveka. Kvällen blir social.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir intensiv. Du har mycket att göra och det gäller att inte halka efter. En kollega har svårt att acceptera att du inte kan hjälpa hen. Den här personen ser bara sina egna problem och inga andras. Kvällen blir trevlig, även om du är för trött för att festa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att be om ursäkt även om du vet att du har fel. Du är stolt av naturen och det tar emot att medge att du gjort fel. Idag hamnar du just i en sådan situation där du tvekar länge men till slut sväljer du din stolthet att och säger förlåt.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt mån om att en person ska trivas idag. Din charm och ditt mjuka sätt får hen att smälta trots att ni haft en konflikt för en kort tid sedan. Du vet hur du ska få den här personen på gott humör och det vill du verkligen idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en risk att du säger eller gör något som irriterar en kollega idag, men tack vare att du är snabb att rätta till ditt misstag så blir det ingen större grej av det hela. Kvällen blir rolig, utmanande och väldigt intensiv.

Jungfru 23/8-22/9

Du går i romantiska tankar men du är väldigt noga att dölja dina känslor om du inte har en relation redan. Du avskyr att känna dig utlämnad och det gör du när du är förälskad. Personen ifråga har verkligen inte en susning om hur du känner.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen passar du på att visa att du bryr dig om en kollega lite extra mycket. Det är sällan som du tar dig den här tiden att visa hur mycket just den här personen betyder för dig. Kvällen handlar om att vara flexibel. Du är en populär vän just nu så du har mycket att välja på.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag kommer dina sanna jägarinstinkter fram igen. Du stöter på en person som du inte sett på länge och hen har verkligen blivit både snygg och charmig. Som singel kan du inte motstå tillfället att flirta lite. Det här är en person som verkligen attraherar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara väldigt mån om att alla ska ha det bra när du är på det humöret och just nu ger Venus dig massor av värme som får dig att vilja ta hand om människor. Idag är det du som frågar hur det är och om du kan hjälpa till. Din omtanke gör många personer glada.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en vilja att förstå vad som händer i ditt liv, men det är inte så enkelt. Just nu är det flera frågetecken som du vill få svar på, både när det gäller din karriär och dina privata relationer. Kvällen blir rolig, intressant men leder till ännu fler frågetecken.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är fokuserad på en strategi idag. Du vill bevisa en gång för alla att dina metoder är de rätta. Genom att använda dig av en blandning av intuition och logik lyckas du uppnå riktigt bra resultat. Eftermiddagen blir lite monoton, men kvällen ser ut att bli riktigt trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera det du vet är sant. En krånglig relation är på väg att bli ännu mer komplicerad och du är beredd att ge upp hela historien och satsa på säkrare kort. Kvällen handlar om en form av avslut för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons