Lördag 2/6

02 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under lördagen passar du på att ha kul, hänga med kompisar och njuta av att vara ledig. Det blir en ganska slö dag, men det har du inget emot. Under kvällen blir det fest för din del. Var försiktig så att du inte säger eller gör något som du ångrar senare.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen är rätt så nervig för din del. Det är mycket som står på spel och du känner dig rastlös. Under dagen så lugnar du ned dig, särskilt när du ser att dina förhoppningar slår in på ett väldigt påtagligt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är aggressiv idag och det är bra. Genom att vara framåt och extra hungrig lyckas du i en sport eller en annan tävling. Under dagen försöker du att reda ut en konflikt innan den blir ännu värre. Du vet att din vän är rätt så lättretad och ser problem där de inte finns några.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet hur du ska lugna ned och motivera en vän som är väldigt spänd idag. Det betyder mycket för hen att lyckas inom en viss sport, hobby eller liknande och idag får hen besked om hur bra eller dålig form hen är i.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar mycket över hur du ska fullfölja ett uppdrag som du har. Du vet att du inte borde övertänka det hela men det ligger lite i din natur att vilja göra bra ifrån sig. Följ bara din magkänsla så lyckas du över förväntan.

Jungfru 23/8-22/9

Idag gäller det att kunna slappna av och det roligt. Det var länge sedan som du hade en så oplanerad dag som idag så försök att ta det lugnt och njut av att vara ledig. Kvällen handlar om starka känslor och om att våga visa vad du tänker.

Vågen 23/9-22/10

Under den här lördagen är du lite på hugget. Du har så mycket du vill hinna med, men det är inte alltid som du lyckas att få ihop en tidsplan med dina ambitioner. Ofta så tror du att du ska hinna med mer än du gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det en lugn och skön lördag där du passar på att njuta av vädret, värmen och ledighet. Om du arbetar så går det väldigt långsamt idag. Du ser ingen anledning att stressa i något idag. Kvällen handlar om vänner, kärlek och om att våga satsa.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tillåter dig ta ut svängarna lite extra den här lördagen. Du tycker att det är kul att ha mycket att göra och du vågar vara lite tuff i ditt risktagande. Under dagen får du höra en nyhet som gör dig glad. Du känner att du äntligen kommit vidare i dina mål.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir nervkittlande och väldigt rolig men jobbig på samma gång. Du utmanas, utmanar och bevisar för dig själv hur bra du är inom ett visst område. Idag lyckas du med något som du inte förväntat dig. Kvällen handlar om att fira din seger.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir påfrestande på ett roligt sätt. Du trodde du skulle slippa undan att hjälpa till, men det visar sig att en person verkligen litar på att du ställer upp och då kan du inte säga nej. Du missar något du verkligen velat se, men du får ett fint referat av en vän efteråt.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här lördagen känner du att du längtar efter en person som du inte tänkt så mycket på den senaste tiden. Du inser att ni passar väldigt bra ihop och att ni har kul tillsammans men att er relation skulle bli väldigt komplicerad om det blev mer än vänskap mellan er.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons