Söndag 3/6

03 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är en person som vet hur du ska vinna respekt i olika sammanhang. Du har kvalificerade ledaregenskaper och det vet du om. Idag utnyttjar du all dina fördelar för att inta en plats i ett visst sammanhang. Du vill vara den som bestämmer.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir väldigt mysig även om den startar lite väl tidigt i din smak. Du njuter av vädret, god mat och trevligt sällskap. Goda nyheter och en massa roligt skvaller avslutar en härlig helg. Kvällen handlar om att ta det lugnt och vila upp dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att blir riktigt irriterad på en släkting som inte vill ställa upp för någon annan än sig själv. Du vet att det egentligen är lönlöst att lägga energi på den här personen, men det är svårt att inte blir arg.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att vara effektiv även om du egentligen helst vill ta det lugnt och bara vara. Du har en massa mindre saker som måste bli klara den här söndagen och du vet att du bara har dig själv att skylla för att du har så tajt tidsfrist.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen passar du på att skämma bort en person som tar hand om dig väldigt mycket. Du tycker att hen förtjänar all uppmärksamhet i världen, men ibland så hinner du inte med att visa hur mycket hen betyder för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en härlig söndag där fokus ligger på att shoppa. Du vill hitta något fint till en speciell fest eller middag som kommer att gå av stapeln den närmaste tiden. Som Jungfru är du stilsäker och väldigt kritisk så det kan vara svårt att hitta något som duger på en dag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara först i olika sammanhang. Det är inte ofta som du ställer upp i tävlingar eller liknande, men idag rör det sig som en teaminsats och då kan du inte svika dina vänner. Du blir förvånad över hur kul du har det.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag borde du ta tag i flera saker som rör jobbet, men du har verkligen inte den energin. Du orkar inte ens tänka arbete utan föredrar att vara med kompisar, titta på serier eller tillbringa dagen med släktingar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen får du möjlighet att testa på lite nya utomhusaktiviteter som du inte prövat tidigare. Det blir roligt, svårt och lärorikt. Eftermiddagen handlar om att vara hemma med familjen. För dig är den här familjetiden väldigt viktig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ser du till att ta plats och synas. Du vill visa hur bra du är och hur rätt det är att satsa på dig. Även om det är helg så jobbar du hårt. Du har varit sjuk en tid och nu har du mycket att ta igen både i jobbet och privat. Det blir en rolig dag där du får mycket beröm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att slappna av idag även om du har de mest fantastiska förutsättningar man kan tänka sig. Du har ledig, trevligt sällskap, god mat och en underbar miljö. Ditt problem är att du är nervös för en ung släktings skull. Var inte det. Din släkting lyckas över förväntan med sitt uppdrag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag försöker du hålla kontakt med en person som du vill prata med, men hen svarar inte under dagen och det gör dig lite sur. När din vän väl svarar visar det sig att hen har en giltig förklaring till sin tystnad och du känner att en sten faller från ditt hjärta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons