Måndag 4/6

04 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen är det dags att ta tag i ett samtal som du försökt undvika en längre tid. Det rör din framtid och du är inte riktigt redo för den typen av seriöst tänkande. Just nu vill du bara vara i nuet och inte tänka på annat.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på måndagen. Det har varit en rolig men intensiv helg. Under eftermiddagen får du en komplimang som får hela dagen att blir lite roligare. Kvällen handlar om att försöka komma ikapp hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som inte gärna lyssnar på bortförklaringar. Du tycker att det är löjligt hur vissa människor alltid lyckas hitta ett sätt att slippa tråkiga uppgifter bara genom att vara lidande. Själv biter du ihop och tuggar i dig det sura äpplet.

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar hur du ska kunna påverka en vän att fatta rätt beslut. Du vill verkligen inte se hen olycklig, men du misstänker att det är en skör tråd som hen balanserar på just nu. Du har själv varit samma situation och du vet hur svårt det är att se helhetsbilden.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många om och men i ditt horoskop just nu. Det bästa är att inte grubbla så mycket på saker som du inte kan påverka utan fokusera på det du kan förändra. Försök att gå in i nuet lite mer och ta dagen som den kommer.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och utmanande måndag där du försöker hitta en balans mellan arbete och det sociala. Just nu tycker du att det enda roliga är vännerna och du saknar verkligen att vara ledig och kunna ta dagen som den kommer.

Vågen 23/9-22/10

En chef har vissa frågor som du varken kan eller vill besvara idag. Du misstänker hur det ligger till, men du är inte hundra procent säker. Det finns inget du tycker sämre om än en skvallertant så du tiger och är lojal med dina kollegor.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen är underbar från början till slut. Något har hänt som har förändrat din syn på vänner, förhållanden och kärlek. Det kan vara att du blivit förälskad, att du kommit ur en jobbig relation eller så är det bara sommaren i största allmänhet som får dig att må så här bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en stressig måndag och du håller högt tempo redan från början. Nu gäller det att satsa fullt ut hela vägen in i mål annars kommer du förlora lite av det du vunnit tidigare i år. Försök att fokusera även om det är svårt.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir rolig och informativ. Du lär dig en massa saker om dig själv och om en vän. Äntligen vågar du vara sann mot dig själv och erkänna vad du känner även om du inte gör det för någon annan. Du vill fortfarande hålla dig hemligheter hemliga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en kollega för att hen sköter sitt jobb så slarvigt. Om hen drar sitt strå till stacken så skulle inte du behöva städa upp efter hen varje dag. Du måste vara tydlig med att du är missnöjd och varför du är det.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen är du ovanligt charmig. Venus har stärkt sin position i ditt tecken och gör dig på gott humör. Du tycker livet är roligt och du låter inga problem fastna på dig. En ekonomisk fråga kan bli aktuell idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons