Tisdag 5/6

05 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det är lite fredagsstämning på jobbet fast det är tisdag. Du är antagligen ledig imorgon eller så har du en lugn dag att se fram emot. Idag tar du tag i en relationsfråga. Det är på tiden att du bestämmer dig för hur du vill göra i det här fallet.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om ett missförstånd. Du har sagt något som har sårat en kollega och du är tvungen att be om ursäkt trots att du tycker att din kollega är lite väl känslig. På kvällen träffar du vänner och det blir många kära återseenden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en etisk regel som du bör följa om du inte vill skapa mer drama än nödvändigt i din vardag. Du är på väg att göra något som du vet är tabu och frågan är om du verkligen ska fullfölja dina planer. Är det inte bättre att backa i det här fallet?

Kräftan 21/6-22/7

Du har en härlig och produktiv tisdag att se fram emot. Du slappnar av för första gången på länge och du känner hur all ångest rinner av dig när du lämnar in ditt sista projekt. Äntligen är det över och du kan inte påverka någonting längre.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en hel del saker som du borde ta hänsyn till innan du fattar ditt beslut idag. Ibland är du så impulsiv att du glömmer bort att det är saker som kommer att påverka din framtid som det handlar om idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar den säkra vägen idag. Det har varit mycket äventyr till och från i ditt liv den senaste tiden så nu vill du ha lite lugn och ro. Det blir en behaglig och bra tisdag med fokus på familjen och släkten. Se upp för onödiga impulsköp den här dagen.

Vågen 23/9-22/10

Var inte allt för bestämd idag, då kan det hända att du får ångra dina beslut. Om du har din vanliga flexibilitet så kommer allt att bli enklare. Under eftermiddagen kan du vara bjuden på en fest eller middag. Det blir en trevlig avslutning på dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har äntligen insett något viktigt om dig själv. Du är en person som sällan kompromissar när det kommer till saker som betyder mycket för dig, men idag har du insett att det kan vara viktigt att kompromissa för att kunna få som man vill längre fram.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här tisdagen är det dags att fundera på en förändring i ditt liv. Det har varit så mycket fram och tillbaka den senaste tiden att nu är det dags att fatta ett beslut. När det kommer till kärlek är du, tack vare Venus position, öppen för förslag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att njuta av livet och inte grubbla över framtiden. Det är din tid så njut i fulla drag. Under eftermiddagen träffar du gamla vänner och du inser både vad du har vunnit och vad du har förlorat.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen är det dags att gör slag i saken. Du har alla möjligheter att driva igenom ditt beslut idag men då bör du vara både flexibel och vaken på detaljer. Kvällen handlar om att visa vem du är för en person som du älskar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget stopp i dig just nu. Du lever livet fullt ut oavsett om du arbetar eller är ledig. Det blir en underbar tisdag där du lägger ambitionsnivån lagom högt. Du är nöjd med din insats men du har energi över till att ha en rolig kväll.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons