Onsdag 6/6

06 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är på ett riktigt gott humör den här onsdagen. Det verkligen strålar om dig. Din charm är på topp och du känner dig en smula äventyrslysten. Under den här dagen kan en fråga rörande jobbet få dig att fundera över ett karriärs byte.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen har du bestämt dig för att hinna med en massa mindre projekt. Så länge du inte svävar iväg utan håller dig till ditt schema kommer det att gå bra men det finns en risk att du plötsligt snöar in på ett sidorspår. Eftermiddagen ser social och trevlig ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är oberörd av de rykten du hör och det är bra. Tvillingarna kan ibland vara lite skvallriga, inte av elakhet utan mer av nyfikenhet och en vilja att få veta mer. Under eftermiddagen den här onsdagen får du nyheter rörande en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du är glad för en vän som lyckats med något som hen har försökt med en längre tid. Du vet att den här personen alltid är väldigt ambitiös och oftast inte nöjer sig med ett halvbra resultat. Under dagen passar du på att umgås med en barndomsvän.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar chansen att visa lite ömhet mot en vän, släkting eller käresta. Det handlar om att Månens position gör dig mer känslosam och du vill visa den här personen hur mycket hen betyder för dig. Kvällen blir överraskande trevlig.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns tillfällen då det är bra att backa i en diskussion även om det känns som om du har rätt. Din envishet gör det svårt att ta ett steg tillbaka, men idag gör du det ändå bara för att undvika en konflikt. Det här beteendet visar hur mycket du växt den senaste tiden.

Vågen 23/9-22/10

Du är medveten om att du valt fel, men som situationen ser ut just nu kan du inte göra något åt det. Du måste acceptera saker för vad de är och gå vidare utan att ångra dig. Under dagen får du möjlighet att komma en ny bekant lite närmare.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag passar du på att visa en person som du tycker om lite extra uppmärksamhet. Det har varit så mycket som har hänt den senaste tiden att du är oroad att du ska glida ifrån din vän. Tänk på att en bra relation klarar motgångar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir rolig, impulsiv och annorlunda. Du gör lite som du vill den här onsdagen och du tar inte särskilt mycket hänsyn till någon annans än dina önskemål. Kvällen handlar om framgång och om att nå sina mål.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är stolt över något du åstadkommit, men du får inte så mycket möjlighet att skryta om det. Under den här dagen är du mer huslig än du vill vara. Du bakar, lagar mat eller storstädar. Eftermiddagen handlar om vänskap och om kärlek.

Vattumannen 20/1-18/2

Du oroar dig för mycket över en ung vän eller släkting. Lita på hens beslut och våga släppa kontrollen lite. Den här onsdagen är du bortbjuden eller har möjlighet att få ett spontanbesök av en vän. Kvällen bjuder på varierande underhållning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att inte veta. Visst kan du fiska efter besked, men det är inte samma sak som om du fick ett ja eller nej. Just nu orkar du inte med rävspel och drama. Du vill att ditt liv ska vara enkelt. Kvällen blir trevlig och kanske lite romantisk om du bara bjuder till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.

Annons