Fredag 8/6

08 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Fredagen handlar om att öka förståelsen och att hitta en balansgång mellan olika grupperingar som inte riktigt går ihop. Du är egentligen en ganska dålig diplomat, men idag får du öva på den sidan av din personlighet. En kollega visar sig ha väldigt mycket vinnarskalle i ett kritiskt läge.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att acceptera att en chef är så lat som hen är. Hen smiter undan allt jobbigt och tar kred för det slit som du och dina kollegor gjort. Du vet att det inte hjälper att diskutera med den här personen, du måste hitta en annan väg. Kvällen kan bjuda på romantik för nyförälskade Oxar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att ha tålamod och att våga tänka annorlunda. Det är något av Tvillingarnas specialitet att tänja på reglarna och tänka utanför boxen. Idag får du verkligen den möjligheten.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en snäll person, men ibland så tänder ditt humör till och det gör det idag, men besked. Någon kör med en av dina vänner och finns det något du ogillar så ärt det översittarfasoner. En kollega imponerar på dig med sitt driv och din vilja att lyckas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rädd att du gått för lång i din nyfikenhet när du forskat i en konflikt som du egentligen inte alls har med att göra. Du brukar kunna hålla dig utanför, men idag så lägger du näsan i blöt överallt och det kan orsaka en hel del fräsningar från irriterade kollegor.

Jungfru 23/8-22/9

Du är stark, självständig och drivande idag. Det finns inget du inte kan klara av, men lite hjälp på vägen skadar ju aldrig. En vän som du inte sett på länge dyker plötsligt upp i ett ganska oväntat sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Idag visar du prov på att kunna göra sunda val och reflekterar mycket över konsekvenser, resultat och vad du är villig att offra för att nå dina mål. Det här är ett väldigt moget beteende som du ska vara stolt över.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar tag i dagens aktiviteter med massor av entusiasm. Det finns driv, glädje och en hel del bus i ditt horoskop. Just nu är du ganska flirtig av dig så var försiktig så du inte gör din partner svartsjuk av misstag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör och din charm är obestridlig. Det finns få människor som kan vara så härliga, öppna och spontana som en Skytt. Du går helt enkelt inte att motstå när du är på det här humöret.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag plockar du fram din vinnarskalle och då är du kanske inte så förtjusande som du kan vara. Du fokuserar, skäller, driver på och ser till att saker fungerar så som du vill att de ska fungera. Människor som inte sett den här i sidan hos dig kan bli förvånande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska irriterad på en person som inte lyssnar på dina råd idag. Du vet att med din erfarenhet och din kunskap så skulle din kollega kunna komma långt om hen bara tog till sig av de råd som du ger. Kvällen bjuder på hemmamys med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du irriterad på en nära vän eller din partner. Du tycker att hen är velig, klängig och lite väl bekräftelsesökande. Visst är det mysigt med någon som hela tiden vill vara med dig, men ibland behöver du få vara ifred och fundera över vad det är du egentligen vill.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons