Lördag 9/6

09 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här lördagen planerar du fysiska aktiviteter. Det kan vara naturvandring, sport eller något liknande. Det viktiga för dig är att du får komma ut och röra på dig. Du har ett behov av att få träna och känna att du håller igång.

Oxen 20/4-20/5

Det finns massor av vilja att förbättra och förändra den här lördagen. Det kan handla om stora saker som ditt liv men också om små saker som ditt hem. Du pysslar mycket under dagen. Kvällen ägnar du åt sociala aktiviteter så som fest eller middag tillsammans med en eller flera vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan säger ifrån utom när du är riktigt irriterad och det är du på en släkting idag. Hen lägger sig i alldeles för mycket och du har påpekat det gång på gång. Under dagen så hittar du en förklaring till varför en vän plötsligt blivit tillbakadragen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här lördagen handlar om att vara social och utåtriktad. Det är inte så ofta som du får chansen att visa upp din charmigaste sida. Den senaste tiden har du varit lite lynnig i humöret, men nu tycks den perioden vara passerad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är stolt över ditt barn, en släkting eller en vän. Det handlar om en individuell prestation som den här personen har åstadkommit idag. Det finns massor av engagemang och entusiasm i ditt tecken den här lördagen.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att dela med dig av dina känslor fast de är så starka. Det tar emot för dig att öppna upp och visa dig sårbar. Försök att inte tänka så mycket utan följ ditt hjärta istället. Tillåt dig känna så här starkt utan att vara rädd för konsekvenserna.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en slitsam lördag där fokus ligger på att få klart vissa projekt. Du har hög koncentration och du vet hur du ska bli så effektiv som möjligt. Kvällen handlar om nöjen, vänner och om att göra av med lite för mycket pengar.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen är du väldigt besviken på en person som du tycker har svikligt dig. Du vet att det faktiskt är du som från början tog avstånd, men nu när du vill att ni ska vara nära så har hen tagit ett steg tillbaka och det gör dig arg.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som sällan blir arg eller irriterad även om det är befogat. Idag befinner du dig just i en sådan situation där en person gör sitt bästa för att reta upp dig, men du undviker helt enkelt hen och behåller din soliga optimism. Kvällen blir härlig och full av skratt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det bara lättja som gäller. Du tar det lugnt, solar, läser eller bara njuter av livet i största allmänhet. För dig kretsar den här dagen kring mat, vänner och lättsam samtalsämnen som livet, kärleken och framgångar.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen ägnar du dig gärna åt hårt arbete så länge det är utomhus. Det kan vara en trädgård eller något projekt som håller dig sysselsatt under stora delar av dagen. På kvällen är det god mat, kanske lite grillar, trevligt sällskap och en allmänt lättsam stämning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen vill umgås med vänner, skratta och ha roligt. Du vill glömma dina bekymmer och bara njuta av livet. När det gäller kärleken är du på väg att bli riktigt kär, frågan är bara om det här är rätt tillfälle för dig för den typen av relation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons