Måndag 9/7

09 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under måndagen får du information som kan hjälpa dig att fatta ett ekonomiskt beslut. Det här har inte varit enkelt på något sätt för din del, men nu har du bestämt dig för hur du ska göra och då känns allt enklare.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som sällan tvekar men idag gör du det. Du var så övertygad om en linje, men det är du inte längre. Det finns inga rätt och fel när det gäller den här frågan. Ett råd från en vän kan hjälpa dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att försöka hjälpa till även om du egentligen inte har tid. Du vet att du har mycket att vinna på att samarbeta. Under eftermiddagen får du pröva på en aktivitet som du tycker är lite läskig, men också utmanande och rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en annorlunda dag där fokus ligger på att bara ta det lugnt och njuta av livet. Det är sällan som du tar dig tid att slappna av och bara vara, men idag gör du det. Under dagen möter du flera personer som vill lära känna dig närmare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har kommit till en insikt om ditt liv. Det handlar om att du faktiskt tänker fatta ett visst beslut själv utan att påverkas av andra. Du är en person med stark utstrålning och massor av positiv energi därför dras alla möjliga människor till dig fast du egentligen helst skulle vilja vara ifred och fundera.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan bli irriterad av att ha mycket att göra eller av att ha ett ansvar. Idag blir du däremot arg när en äldre släkting försöker lämpa över en hel del arbetsbörda på dig fast du sagt ifrån tidigare.

Vågen 23/9-22/10

Du balanserar på en skör tråd just nu. Det blir en ganska intressant dag där du måste kompromissa och försöka hitta något som passar alla. Du verkar umgås med människor i grupp, antingen på kurs, på jobbet eller kanske med vänner och släkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Din svaghet just nu är att du inte alltid kan få som du vill och det gör dig arg. Vanligtvis så brukar du inte ha några problem med att visa dina känslor, men idag så vill du verka stark och oberoende inför en person som du vill imponera på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din självkänsla är det inget fel på den här dagen. Du tycker det är kul att samla på beundrare och du njuter av all uppmärksamhet. Som singel flirtar du gärna, men frågan är om du faktiskt inte har gett ditt hjärta till en viss person men inte vill prata om det.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en hel del att göra idag, men det är roliga aktiviteter för det mesta. Lite av dagen kan gå till en resa och då passar du på att vila upp dig efter allt som hänt den senaste tiden. Kvällen bjuder på flera roliga överraskningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lång, intressant och delvis stressande. Du har något som du måste göra och det sätter dig i tidspress på grund av att vissa saker är sena. Under eftermiddagen försöker du återskapa en känsla som du haft under nästan hela veckan. Du vill njuta av den här dagen trots tidigare problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag passar du på att hänga med vänner och njuta av livet. Har du möjligheter så bokar du inte in någonting. Du behöver bara få vara och slippa fundera över framtiden. Kvällen kan bjuda på lite flirt även om den inte är så allvarligt menad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons