Söndag 10/6

10 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag får du en påminnelse om något som har varit. Det blir ett uppvaknande för din del. Du känner att det är dags att byta spår innan det är försent. Under dagen pratar du med en släkting, det kan vara en förälder eller ett syskon. Ni diskuterar framtiden.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen blir både rolig och annorlunda. Du har många mindre projekt som du vill genomföra. Tack vare din fantasi och kreativitet lyckas du faktiskt imponera på dig själv. Kvällen blir trevlig och du står för att planera en aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan säger nej till att få vara med och bestämma när det gäller fest. Idag har du chansen att planera något extra. Det finns massor av utrymme för att vara vågad och lite annorlunda i dina planer. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Kräftan 21/6-22/7

Du är irriterad på dig själv. Eftersom du inte vågar vara riktigt öppen med dina känslor så krånglar du till situationer som egentligen skulle kunna vara komplicerade. Det finns särskilt en person som du bryr dig lite extra om och då kan du nästan bli avig istället att visa hur mycket du bryr dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om små och stora beslut. Du är på väg att göra något åt ett privat problem som länge irriterat dig. Vad du behöver nu är en knuff i rätt riktning för att fatta det sista, avgörande beslutet som kan hjälpa dig framåt i just den här frågan.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan tar saker för givet. Det är inte ovanligt att du inte bara dubbelgranskar information du kan till och med trippelgranska den bara för att vara säker på att dina fakta är korrekt. Det är just därför du blir så ställd när du märker att en bekant har lurat dig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen ska du inte bli förvånad om du får höra rykten om en släkting. Din släkting är inte känd för att tänja på gränserna, men nu har hen gjort något som till och med du skulle betrakta som ganska magstarkt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns personer som du gärna umgås med och personer som gärna umgås med dig. Just nu behöver de här grupperna inte nödvändigtvis vara samma. Det verkar som du dras till personer som inte är så lättcharmade som din vanliga publik.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du lyckas att ta kontakt med en person som har varit väldigt svår att få tag på den senaste tiden. Det är en vän som inte alltid svarar när man ringer eller ens svarar på sms. Hen kan ibland dra sig inom sig själv och då stänger hen av världen utanför.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen blir riktigt rolig. Du umgås med vänner hela dagen, från morgon till kväll. Just nu är du ovanligt social och glad. Du älskar att vara i centrum för människors uppmärksamhet. På Kvällen träffar du gemensamma vänner till familjen. Kanske planerar ni en aktivitet tillsammans.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ständigt stressad över att inte räcka till på jobbet. Det har varit så mycket den senaste tiden att du känner att du verkligen skulle behöva komma bort från allt ett tag. Idag är den en kollega som inte vill lämna dig ifred. Kvällen blir social och trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter information om en person som du vill veta mer om. Hen kan vara lite hemlig även om hen ger ett sken av att vara öppen. Du anar att det finns ett djup hos den här personen som hen döljer väl.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons