Måndag 11/6

11 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På måndag passar du på att socialisera dig med dina kollegor. Det är inte ofta som det är lugnt som det är nu så du har tid över för småprat och mys. Under dagen anar du en konflikt under utan på din arbetsplats.

Oxen 20/4-20/5

Du har en förmåga att bli irriterad på en person som ställer en massa krav på dig, men som inte gör något för att underlätta din arbetsbörda. Den här dagen handlar om att fokusera på de små detaljerna och att inte glömma något viktigt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som sällan startar en konflikt. Det tar för mycket energi från dig att bråka så du satsar på att fly än att fäkta. Under den här dagen finns en det en kollega som hela tiden pikar dig och till slut får du nog och biter ifrån. Frågan är vem som blir mest förvånad, du eller din kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Idag tar du en sak i taget. Du vägrar att stressa och det gör att vissa saker tar längre tid än du planerat. Under den här måndagen är du trött och lite grinig så det bästa dina kollegor kan göra är att hålla sig undan.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en trevlig dag att se fram emot. Så länge du har roligt sällskap så spelar det inte så stor roll vad du gör på jobbet. Det kan vara hur monotont som helst, bara du har någon att skratta och prata med. Kvällen handlar om att ta ansvar för en ekonomisk fråga.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att ta egna initiativ idag. För ovanlighets skull föredrar du att följa med strömmen och låta någon annan ha kommandot. Ditt kontrollbehov dämpas av Månens placering. Du är kreativ och tycker det är kul att skapa idag.

Vågen 23/9-22/10

Den här måndagen handlar om att lyssna och ta in information utan att döma. Här gäller det att ha ett öppet sinne eftersom vissa saker kan vara lite konstiga i dina ögon. Om du bara försöker vara flexibel så kommer det att bli en rolig men lite annorlunda dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på undanflykter och bestämmer dig för att ställa en viss person mot väggen. Det svar du får är inte det svar du hoppats på men kanske det svar som du förväntat dig. Det är dags att släppa taget om den här drömmen och gå vidare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då mycket förändras. Det kommer nya kollegor, människor slutar och du känner att du inte riktigt har koll på läget. Idag blir du presenterad för flera personer som är nya och även om de verkar trevliga så saknar du dina gamla kollegor och dina invanda rutiner.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig, busig och full av upptåg. Du umgås med allt och alla och det finns få som kan motstå din charm just nu. Venus förstärker din positiva sida och gör dig lite extra karismatisk den närmaste tiden så njut av uppmärksamheten.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du svårt att hinna med på jobbet. Du tycker att det är rörigt och det är svårt att få fram information till rätt källa. Ibland är det bra att ta en time out och bara försöka strukturera arbetet så att det blir mer överblickbart.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en känsla av att du gjort fel val i början på året. Det känslorna som var så starka då är inte alls lika påtagliga nu och det gör dig lite förbryllad. Du trodde att den här typen av passion skulle hålla i sig men nu verkar den rinna ut i sanden och det är du ganska nöjd med.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons