Tisdag 12/6

11 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att tävla och om att vilja komma först. Det kan vara en fysisk tävling där du utmanas att prestera men det kan också röra sig om att ha rätt i vissa frågor eller att prestera på jobbet. Oavsett så lockar det fram vinnarskallen hos dig.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som gillar att ha utmaningar så länge det är lagom många. Idag får du en klurig uppgift att sätta tänderna i och som vanligt så presterar du bättre när du känner krav på dig. Under kvällen passar du på att mysa med en släkting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är den person som alla verkligen ser upp till just nu så njut av din status. Du har en positiv påverkan i ditt horoskop som gör att nästan allt du tar i förvandlas till guld, bildligt talat. Under eftermiddagen visar du en vän vad hen betyder för dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du lekfull och charmig. Tröttheten från gårdagen är som bortblåst och du passar på att kompensera för ditt griniga humör på måndagen. Eftermiddagen handlar om roliga aktiviteter och utmaningar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är trött på att alltid bli besegrad av en kollega. Hen ser dig som sin personliga utmaning och vill alltid tävla med dig i allt. Ibland tycker du det är kul att fajtas lite vänskapligt, men just idag vill du bara vara ifred och orkar inte med hens ständiga behov av uppmärksamhet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan säger nej till din chef. Det ligger inte i din natur att vara bråkig eller bångstyrig, men ibland kan det vara bra att sätta ned foten så att din chef inte utnyttjar din lojalitet och din pliktkänsla.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig dag även om du inte riktigt orkar med så mycket som du skulle vilja göra. Du har satt höga krav på dig själv och det kan skapa lite prestationsångest. Eftermiddagen blir lättsam och underhållande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att acceptera att en vän får mer uppmärksamhet än du just nu. Du vet att du är lite småsint och du försöker att vara glad för din väns skull, men du känner dig lite utanför och det drar ned ditt humör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en utmanande och rolig dag särskilt för sent födda Skyttar. Du har en massa hyss för dig och du får nästan alla att le åt dina upptåg. Ditt största bekymmer är att en vän inte är på särskilt gott humör trots dins försök att muntra upp hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag handlar den om att prestera och då kan Stenbocken reagera på två sätt. Antingen antar du utmaningen och då vaknar tävlingsmänniskan till liv i dig och du ser till att ge allt och lite mer ändå. Alternativ två är att du blir sur och vägrar att göra någonting.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en risk att du börjar gräla med en kollega för att hen är så lat. Ni har flera gånger varit inne på det här spåret tidigare men inget har förbättrats trots fagra löften. Nu är du arg på riktigt och du funderar på att ta det här problemet till en högre distans.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen umgås du mycket med en vän som du kommit närmare den senaste tiden. Du inser hur mycket ni har gemensamt och hur mycket du tycker om att vara med hen. Eftermiddagen handlar om att vara öppen och spontan.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons