Onsdag 13/6

13 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir mycket att göra den här onsdagen så det gäller att du är pigg och utvilad. Den senaste tiden verkar du inte ha fått så mycket sömn som du skulle behöva ha. Kvällen handlar om att visa vem du är i olika sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

Du är så envis just nu att det kan ställa till problem för dig. Om du var lite mer flexibel så skulle det vara enklare. Idag kommer en vän at vilja att du ruckar lite på dina principer för hens skull. Det här är ett dilemma för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en del att göra idag så det gäller att du håller högt tempo redan från början. Om du halkar efter så kommer du få problem. Under eftermiddagen kan en känslig fråga tas upp av en intet ont anande släkting. Hen är inte alltid så taktisk.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir rolig och omväxlande. Du har för det mesta ett leende på dina läppar nu för tiden. En vän vill att du ger hen råd i en knepig situation. Du är villig att hjälpa till och visa hur du tänkt och resonerat i ett liknande fall. Kvällen blir rolig men lite sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det fullt upp för din del. Du har massa projekt på gång och det gäller för dig att hinna med allt som du planerat. Under eftermiddagen får du höra av en vän något som gör dig en smula förbryllad och lite arg.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar saker och ting på största allvar just nu. Även om dina vänner inte menar något illa när de pikar dig så känner du dig ledsen. Det beror på en kombination av olika planeter som gör dig känsligare mot den här typen av kritik än du brukar vara.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker en hel del olika trix för att komma undan något som du tycker är jätte tråkigt just nu. Det vore nästan enklare att bita i det sura äpplet och få det hela överstökat än att försöka hitta på ursäkter för arr slippa undan.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ett vemod och samtidigt en glädje över den här dagen. Du vet att mycket kommer att förändras under sommaren spå de här sista veckorna innan alla går på semester så försöker du njuta av allas sällskap så mycket som möjligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör idag och när du mår så här bra är även din humor på topp. Ingen har så vass humor och så många dråpliga kommentarer som just Skytten. Kvällen blir annorlunda mot vad du tänkt dig även om den blir väldigt trevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag jobbar du väldigt fysiskt och det trivs du med. Du älskar att ta i och låta musklerna kämpa. Under dagen så får du hjälp från flera håll och du blir glad över alla fina vänner och kollegor som gärna ställer upp på dig. Kvällen handlar om att ha kul och om utmaningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du riktigt på hugget. Ingen kommer undan dina syrliga kommentarer och dina vassa blickar. Du ser allt, du hittar alla fel och framför allt är du inte rädd för att sticka ut halsen för något som du tror på.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om möten, om att förstå och om att förlåta och ändå kunna släppa taget. Det blir en jobbig men också en bra dag där du känner att du kan vara ärlig både mot dig själv och mot en vän. I övrigt en dag där du flirtar lite med någon du tycker är söt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons