Torsdag 14/6

13 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här torsdagen så vill du verkligen visa vem du är och slippa ta på dig en tuff mask. På dagen har du flera olika projekt på gång. Eftermiddagen och kvällen handlar om vänner, att ha roligt och att fira att något äntligen är över.

Oxen 20/4-20/5

Du har en lång dag och en ännu längre kväll att se fram emot. Periodvis handlar den här dagen om att vänta, men den blir också väldigt trevlig och social. Du umgås med en eller flera personer som du tycker väldigt, väldigt mycket om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Arbetet ser inte ut som vanligt utan du får göra lite roliga och kreativa saker. Under dagen så samarbetar du med en person som inspirerar dig på många sätt. Kvällen handlar om familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt envis när du vill och det vill du idag. Du har så mycket som du vill säga till en person, men varje gång du öppnat munnen så har det antingen kommit ut något helt annat eller så blir det bara fel. Idag känner du dig äntligen redo för att prata om dina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att säga hej och säga hejdå till en massa olika människor. Du kan vara på en resa, konferens eller något liknande. För dig handlar den här dagen om möten, separationer och om massor av känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu finns det massor av inspiration i ditt tecken. Det bara forsar fram geniala idéer så det gäller att du skriver ned allt som du inte hinner förverkliga just nu. Under eftermiddagen så möter du en person som verkligen lyckas charma dig.

Vågen 23/9-22/10

Du backar upp en vän idag som är på väg att få problem. Hen har svårt att säga nej och du inser att hen tvingas att göra något som hen verkligen inte vill. Det är då du kliver in och stöttar din vän så att hen hittar moden att säga ifrån.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som kan vara ytterst charmerande och rolig när du vill. Idag så flirtar du med allt och alla mest bara för att du tycker det är roligt men också för att göra någon lite svartsjuk/avundsjuk. Kvällen blir magisk och underbar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig tid att vara snäll mot en person som inte alla ser och hör. Du vet att den här personen har massor av humor och värme, men sällan får chansen att visa vem hen är eftersom hen är lite blyg. Kvällen blir intressant och lärorik.

Stenbocken 22/12-19/1

Det här blir en magisk, konstig, förtrollande och minnesvärd dag från början till slut. Du får massor av komplimanger den här dagen både för ditt utseende och för dina prestationer. Kvällen och eftermiddagen kretsar kring vänner mat och massor av skratt. En sommarflirt är på väg in i ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du lovat någon att ställa upp i ett visst sammanhang. Det drar ut lite på tiden och du känner att ditt tålamod är på väg att svika. Under eftermiddagen har du flera olika projekt på gång. Kvällen handlar om vänner fest och om att bara ha kul.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag njuter du verkligen av livet. Det blir en rolig dag rakt igenom. Vissa drömmar slår in den här dagen och vissa nya drömmar föds. Du är inte rädd för att tala rakt från hjärtat och din ärlighet väcker beundran.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons