Fredag 15/6

15 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Idag planerar du för något som kanske inte kommer att blir så som du tänkt dig. Det blir en bra och rolig dag där du får massor av uppmärksamhet men den personen som du vill träffa är inte tillgänglig. Du får hitta andra alternativ att umgås med.

Oxen 20/4-20/5

Den här fredagen blir väldigt intensiv och väldigt stressig. Du är trött och du vet inte riktigt hur du ska orka. Massor av kaffe, och en sak i taget så kommer det att gå bra. På kvällen unnar du dig en riktig tidig kväll, du behöver sömnen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du på ett strålande gott humör. Det finns massor av positiv energi i ditt horoskop just nu och du känner dig inspirerad. Under dagen får du höra något som gör dig lite upprörd. Kvällen handlar om att vara lojal mot en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen har du en massa roliga aktiviteter att se fram emot. Du har verkligen kul hela dagen igenom och det är du som skrattar högst och pratar mest. Kvällen blir inte lika inspirerande, men den blir mysig och familjär.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet inte om du är beredd att släppa taget om en person som har betytt mycket för dig men som nu mest bidrar med negativ energi. Ni har växt isär och är på olika platser i livet. Ibland är det bara att inse att även en vänskap kan ta slut.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen kretsar kring pengar och ekonomi. Du har många räkningar som ska betalas, samtidigt så vill du kunna unna dig en del nu på sommaren. De flesta Jungfrur har en extra budget under sommarmånaderna så har du sparat som du ska så vet du att du kan lösa det mesta med lite framförhållning.

Vågen 23/9-22/10

Det finns många frågetecken den här fredagen. Du hör skvaller som gör dig förbryllad och får dig att vilja tänka om i dina planer i sommar. Ta inte allt så allvarligt, visst finns det ett korn av sanning i det här skvallret, men bara ett korn.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra fredag där du får mycket uppmärksamhet både på jobbet och privat. Du är i ditt esse just nu. Både din charm och din utstrålning är på topp. Som singel är det här bra tider att påbörja en sommarflirt. Det finns många villiga kandidater.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du mycket att göra så det gäller att hålla tempot från början. Det finns en massa energi i ditt horoskop, men frågan är om du lyckas fokusera som du ska. Just nu tenderar dina tankar att vandra iväg och du blir lite handlingsförlamad.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen är du trött men nöjd med livet. Det har varit en härlig vecka och du har en härlig helg att se fram emot. Idag tar du det lugnt och stressar inte. Kvällen bjuder på variation, många skratt och nyfunna vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du trött, men du vet att du har en kort dag att se fram emot. Du jobbar på och försöker att inte fundera så mycket. Eftermiddagen blir social, du planerar vissa aktiviteter tillsammans med en vän. Kvällen blir tidig, du behöver din sömn inför lördagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du mycket att fundera över. Torsdagen öppnade dina ögon och nu vill ta dig tid att smälta all information och alla känslor. Det blir en lugn dag där du är så mycket för dig själv som du kan. Kvällen handlar om att börja bygga på en vänskap.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons