Lördag 16/6

16 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Idag tar du det riktig lugnt. Du sover ut ordentligt och unnar dig att inte göra någon nytta alls. På eftermiddagen och kvällen är det vännerna som gäller. Du är den som alltid har bra idéer på roliga aktiviteter och det gör dig attraktiv bland dina kompisar.

Oxen 20/4-20/5

Du har en intensiv lördag att se fram emot. Du har massor att göra och det gäller att hålla tempot redan från morgonen. På kvällen så umgås du med vänner, familj eller grannar. Det blir en trevlig kväll även om du är ganska trött.

Tvillingarna 21/5-20/6

Just nu så tänker du inte så mycket på hur du handlar, du bara agerar utifrån dina känslor. Som tur är så förstärks din intuition av Månens placering, men det skadar inte att använda huvudet en smula också.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska lugn lördag som ger dig möjlighet att planera inför en resa. Du är inte den mest välorganiserade personen, men du har insett värdet av att fundera lite förväg på vad du ska ha med dig och vilka aktiviteter som du vill hinna med när du kommer fram.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att dra jämt med en äldre släkting som lägger sig i det mesta som du gör. Du vet att den här personen bara menar väl, men du blir ändå irriterad på hens nyfikenhet. Idag avstår du till och med från en aktivitet för att slippa din släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du gör många val just nu. De flesta sker omedvetet, men en del kräver lite mer funderingar innan du fattar något beslut. Du står inför ett vägval i livet och det är kanske därför du genomför alla dessa små förändringar, för att förbereda dig själv inför något större.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara aktiv och ha saker att göra hela tiden. Om du stannar upp så börjar du grubbla och börjar du grubbla så kan du inte sluta fast det inte finns något du kan göra för att påverka just nu. Svaret blir att hålla sig sysselsatt helt enkelt.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här lördagen så gör du inte så mycket. Det blir egentligen en riktigt mysig familjedag som kan bjuda både på gofika och på festlig mat. Just nu trivs du bra med dina närmaste omkring dig. Det har varit intensiva veckor och du behöver få lite lugn och ro.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som aldrig ser hinder, bara möjligheter. Idag är en sådan dag då en vän upplever att det finns en massa problem, men du ser saken ur ett annat perspektiv. Där din vän ser en motgång där ser du en möjlighet att få lära dig om och om igen. Du är på ett strålande humör idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktigt jobbig dag men också en riktigt rolig dag. Du verkar ägna dig åt fysiska aktiviteter under större delen av lördagen. Oavsett om du tränar, går promenader eller fiskar så får du möjligheten att spendera dagen med människor som får dig att le.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som sällan brukar ta det mesta med ro, men idag är det någon form av tävling och då känner du hur adrenalinet rinner till. Du vill verkligen vinna det här oavsett om det rör sig om en seriös sport eller fia med knuff. Kvällen blir social och lite för sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här lördagen saknar du en person väldigt mycket. Du trodde inte att du ens skulle märka att ni är ifrån varandra, men du hade fel. Du vet inte riktigt hur du ska hantera alla dessa starka känslor eftersom du inte ens är mogen att medge dem för dig själv.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons