Söndag 17/6

17 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen bjuder på ganska många överraskningar. Du har fått en beundrare och idag är hen modig nog att erkänna sina känslor för dig vilket gör dig lite ställd. Du får också en utskällning av en släkting som tycker du slänger bort dina talanger på att inte utnyttja dem.

Oxen 20/4-20/5

Den här söndagen handlar om att vila och ta det lugnt. Efter en riktigt intensiv vecka med lite för många sena kvällar så måste du kompensera med att sova ut och bara vara. Är det varmt så gör du ingenting, är det lite svalare tar du gärna en promenad eller fikar med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska aggressiv just nu utan att förstå varför. Din ilska beror på Mars placering och den kommer hela tiden i vågor vilket gör att du kan få ett utbrott när som helst. Det här är inte likt dig därför bli dina vänner lite förvånade över hur snarstucken du är.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir aktiv. Du ägnar dig åt något som du älskar att göra och därför går dagen försvinnande fort. Du har riktigt roligt och du tänker inte ens på att det är vardag i morgon. Se bara upp så det inte blir en för sen kväll.

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen försöker du klämma in så mycket som möjligt eftersom du har en lång att-göra- lista. Kanske går du på semester snart eller så ska du resa bort över midsommar. Oavsett vad du planerar så måste du hinna med en hel del innan dess.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns utrymme för olika typer av aktiviteter den här söndagen. Du tycker det är skönt att ha något att göra så slipper du fundera så mycket över din framtid. En komplimang från en bekant får dig att bli riktigt glad.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder kanske inte på en massa äventyr, men den blir lugn och skön. Du ägnar dig åt att njuta av att vara ledig och åt att småpyssla hemma. Månen ger dig ytterligare kreativitet vilket gör att du gärna ägnar åt konstnärliga projekt.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen inleds ganska lugnt och du njuter av att slippa gå upp så tidigt. Under den här dagen har du ett antal aktiviteter och sociala besök inplanerade. Tonvikten ligger på släkt och familj. Kanske vankas den en härlig söndagsmiddag med släkten.

Skytten 22/11-21/12

Idag så tillåter du dig att visa alla dina känslor på en gång. Skytten är passionerad och impulsiv, två sidor som föremålet för din förälskelse märker av idag. Du tycker det är roligt att överraska och göra det oväntade.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir lika rolig och lika intensiv som igår. Om du ägnar dagen åt fysisk aktivitet så är du nog lite mörbultad och har en del träningsvärk, men du kämpar ändå på med gott humör. Om du väljer att inte vara så sportig så blir det en mer social och mindre aktiv dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tänker du knappt kliva upp ur sängen, i alla fall inte förrän väldigt sent. Det har varit en intensiv helg och vecka så du behöver verkligen din sömn. Under dagen genomför du mindre projekt i hemmet. Du vill inte stressa den här dagen. På kvällen får du höra lite roligt skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som är öppen för det mesta. Idag är du på gränsen till uttråkad och då tar du till alla knep för att roa dig. På eftermiddagen och kvällen umgås du gärna med en person som du inte sett på några dagar. Hen är egentligen för trött för att ses, men du kan vara väldigt övertygande när du vill.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons