Måndag 18/6

18 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du känner dig ganska sorglös den här måndagen. Det är lugnt tempo på jobbet och du hinner ikapp med många olika saker. På eftermiddagen finns den en risk att du grälar med en släkting som aldrig vill se saker ur ditt perspektiv.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att vara strukturerad och planera veckan. Du vet att bitvis kommer den här veckan bli stressig så då gäller det att ligga steget före. Kvällen blir lugn även om du oroar dig lite för en vän eller släkting som är ute på äventyr.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ditt allra charmigaste humör idag. Det finns ingen som kan vara så rolig och trevlig som en positiv Tvilling. Du har siktet inställt på ett visst mål och du kommer med säkerhet uppnå det innan veckan är slut.

Kräftan 21/6-22/7

Idag funderar du en del över livet och verkligheten. Det finns mycket som händer runt omkring dig just nu och under första delen av juni har du inte riktigt hunnit smälta allt. Kvällen blir trevlig, social men lite för sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du planerar att göra något aktivt efter jobbet idag, men tempot på din arbetsplats tar musten ur dig och du känner dig helt utmattad när kvällen kommer. Under dagen får du höra ett intressant rykte som du kanske ska forska lite mer i.

Jungfru 23/8-22/9

Den här måndagen handlar om att vara vaken på detaljer och inte missa något väsentligt. I vanliga fall är du en väldigt strukturerad person, men just idag så är du lite förvirrad och risken är stor att du glömmer bort något som är viktigt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om detaljer och om att se lite utanför de vanliga ramarna. Använd dig av din kreativitet. Den förstärks av Månens position och är en av dina främsta tillgångar just nu. Kvällen blir hysteriskt rolig men väldigt intensiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du slits mellan olika intressen just nu. Du gillar tanken på ett förhållande, romantik och tvåsamhet samtidigt som du vill vara ute och festa, träffa vänner och ha kul. Du har svårt att se hur du skulle kunna kombinera de här två delarna i ditt liv så du har en känsla av att du måste välja.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill gärna träffa en person, men hen är väldigt upptagen och har inte riktigt tid för dig. Idag ser du till att ordna fram en typ av träff, till synes av en slump. Du kan vara väldigt driven när du känner för det och just nu känner du för det.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag umgås du med människor som du tycker om och som får dig att skratta. Oavsett om du arbetar eller är ledig blir det en bra dag. Du upptäcker att en vän flirtar med dig, men du har svårt att tro att hen menar allvar. Du tar det hela med en nypa salt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intensiv. Det är mycket du ska hinna med så här i början av veckan. Du fokuserar på detaljer och försöker lägga upp en strukturerad plan för veckan. Kvällen handlar om att hjälpa en vän eller släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du flera ovanliga initiativ. Du har bestämt dig för att agera och då tänker du också göra det. När en Fisk är på det humöret kan hen vara både driven och väldigt smart. När det kommer till ditt känsloliv så tror du att du vet precis vad du vill ha, men vet du verkligen det?

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons