Tisdag 19/6

19 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen tar du ett initiativ som är väldigt ovanligt för dig. Du brukar undvika den här typen av inblandningar i affärer som du anser att du inte har med att göra. Idag kan du inte motstå frestelsen att lägga dig i.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att jämka och om att hitta en balans. Det blir en rolig och utvecklande dag där du löser problem samtidigt som du lyckas övertyga en person om att dina idéer är helt rätt i tiden just nu. Det senare är du extra stolt över eftersom hen inte brukar lyssna på andra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker att gå in i en diskussion med en kollega som är på hugget. Du vet att oavsett om du vinner eller förlorar den här argumentationen så kommer det ändå bli du som drar det längsta strået. Vinner du har du en sur kollega och förlorar du blir du arg på dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du mån om att visa dina känslor. Du vill att den person som du bryr dig om ska se hur du känner och förstå att du finns där för hen. Dun gest uppskattas även om det kanske inte märks på en gång. Personen du vill visa dina känslor för är lite blyg.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och kreativ. Du får utnyttja all dina bra idéer och du blir uppmuntrad att komma på fler. För dig är det extra roligt att bli både sedd och hörd av dina chefer. På kvällen är du på riktigt flirtigt humör, särskilt om du är singel.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir annorlunda men väldigt givande. Du har många projekt på gång och det gäller att hinna med alla innan arbetsdagen är slut. Kvällen bjuder på en hel del ny information. Här gäller det att selektera i allt du hör.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om dig och en vän och ett missförstånd. Du vet inte hur en struntsak kan förvandlas till något så stort som den här konflikten. Båda har svårt att krypa till korset och be om ursäkt, men frågan är om er vänskap är mindre värd än er stolthet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir trevlig snarare än jättekul. Du har en del saker som du måste hinna med och därför så blir den sociala biten av den här dagen ganska begränsad. Kvällen bjuder på en hel del roliga ögonblick och en del dråpliga kommentarer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill handla något speciellt till ett väldigt speciellt tillfälle, men din hjärna är helt blank. För en gångs skull står du helt utan idéer. Här gäller det att ringa din mest fantasifulla vän för att få lite tips. Kvällen blir fysiskt aktiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir kanske inte alls som du tror att den ska bli. Du får ett oväntat besök av en person som vill ha ett besked av dig. Du är inte riktigt redo att bestämma dig just nu, men du känner dig tvingen att ge ett preliminärt svar. Kanske behöver det inte vara så komplicerat. Lyssna till ditt hjärta.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om att leda och att styra med järnhand. Det är egentligen inte alls ditt sätt att vara, men idag måste du ha effektivitet omkring dig. Under dagen råkar du ut för gnäll från en kollega som är missnöjd med det mesta.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ägnar du dig åt en hobby som får dig att fundera på annat än dina problem. Den här hobbyn rensar dina tankar och får dig att bli lugn. För dig är det befriande att komma ifrån ett par timmar och slippa fundera över någonting.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons