Onsdag 20/6

20 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är laddad för den här dagen. Du ska göra något som du sett fram emot en längre tid och nu äntligen är det dags. Dagen blir kanske inte exakt så som du drömt, men den blir ändå fantastisk på ett överraskande sätt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen handlar till stor del om att förbereda. Det kan vara midsommar, en resa eller en fest. Du både planerar och fixar den här dagen. Om du jobbar kan det bli en sen kväll för att du ska hinna med allt du vill göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

I din värld finns det inga problem just nu det finns bara lösningar. När en chef kommer med ett knepigt uppdrag är du den enda som blir entusiastisk. Alla andra har halvt om halvt redan gått på ledighet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt kaxig idag. Mars ger dig inte bara energi utan även massor av självförtroende. Om det är någon dag du ska säga saker som du inte vågar säga i vanliga fall så är det idag. Våga chansa, det kan löna sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen är vigd åt mindre men roliga uppgifter. Du har betat av en hel del måsten i början av veckan och lämnat saker som du gillar till slutet. Under den här dagen kan ett samtal från en släkting göra dig lite upprörd. Den här personen vet aldrig när hen går över gränsen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en aktiv dag där du stressar en hel del i början bara för att slippa jobba över. Just nu har du oftast aktiviteter inplanerade efter jobbet så det passar illa med övertid. En chef berömmer dig för din arbetstakt.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar chansa idag och det är bra. Även om du inte tar några överdrivana risker så försöker du i alla fall att tänja lite på gränserna. Under eftermiddagen får du ett samtal eller sms från en vän och det samtalet gör dig riktigt glad.

Skorpionen 23/10-21-11

På onsdagen passar du på att träffa familj och släkt. Det kan vara inför semestern eller så är det något som ska firas. Det blir en trevlig dag/eftermiddag. Kvällen handlar om att planera en resa eller en kortare tur.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett ganska irriterat humör idag. Du vill vara ifred men en familjemedlem har svårt att förstå pikarna. På jobbet kan det vara en kollega som inte är så bra på att läsa av människor som ideligen stör dig. Kvällen blir mer harmonisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på väg någonstans den här dagen. Det kan vara en längre resa eller en kortare tur men det verkar innebära en hel del väntan mellan varven. När du äntligen är framme vid ditt slutmål kan du komma i gräl med en familjemedlem bara för att du är trött och irriterad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du gör det du måste idag men sedan ser du till att komma från jobbet så fort som du kan. Oavsett om du tar tidig helg eller om du jobbar resten av veckan så blir eftermiddagen och kvällen harmonisk. Du försöker hinna med en skogspromenad på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu har du många saker som du vill hinna med och du har svårt att få ihop dagarna. En vän eller din partner surar lite över att du aldrig hinner träffas. Du anser att hen överdriver eftersom ni ses ganska ofta i dina ögon.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons