Fredag 22/6 Midsommarafton

22 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under fredagen får du höra en massa olika rykten och inget av dem är helt sant. Om du lägger ihop de olika pusselbitarna så får du en ganska bra bild av vad som egentligen har skett. Kvällen på midsommarafton blir annorlunda och rolig.

Oxen 20/4-20/5

Du håller dig lite för dig själv den här dagen. Det är många tankar som far genom huvudet på dig och du känner dig inte tillräcklig. Du behöver få lite distans både till privatlivet och till arbetet. På eftermiddagen är du mer social och deltar i det traditionella midsommarfirandet.

Tvillingarna 21/5-20/6

För dig handlar den här dagen om drömmar, om fest och om romantik. Är du nyförälskad så ser du allt i rosa. Inget kan förstöra den här dagen, varken regn eller brist på sill. Du tänker njuta från morgon till kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar ett avstamp från ditt gamla liv. Precis som nyår kan vara en nystart så blir midsommarafton en nystart för dig. Du lägger dina problem och ditt ältande bakom dig när du går in i det nya. Den här dagen bjuder även på fest, massor av mat och ett socialt umgänge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite stressad idag. Det kan vara du som är värd för en fest eller middag och då är det mycket att göra innan gästerna kommer. Oavsett om du har folk hemma eller är bortbjuden så blir det trevligt de stunderna du slappnar av och sätter dig ned.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen är rolig och väldigt intensiv. Du har planer från morgon till kväll och du lämnar väldigt lite utrymme för att vila och ta det lugnt. Kvällen bjuder på en hel del nöjen. Det kan vara släktmiddag, sällskapsspel eller en storslagen fest. Oavsett vad du roar dig med blir midsommaren lyckad.

Vågen 23/9-22/10

Allt i ditt liv är välbalanserat och harmoniskt just nu och det är precis så du vill ha det. När det finns jämvikt i din vardag så trivs du. Idag är en bra dag att träffa din sommarfling. Du är mer öppen än vanligt tack vare Venus position och det gör dig mottaglig för en flirt.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag vill du vara med massor av människor och ha kul. Du struntar helt i traditionerna så länge det är fest, god mat och roliga människor på plats. Under den här magiska kvällen kan du träffa en person som trollbinder dig helt. Hen får dig att känna på ett sätt som du aldrig känt tidigare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här midsommaraftonen blir förtrollande på mer än ett sätt. Du möter härliga människor och du slappnar av och går helt upp i nuet. Det var länge sedan du kunde ha så här roligt utan att fundera över morgondagen. Njut av livet.

Stenbocken 22/12-19/1

För dig är midsommar en helg fylld av traditioner som du inte vill rubba på. Oavsett om det är boule tävling, korvgrillning eller kransbindning så tar du det på fullaste allvar. Idag möter du en person som du bara tycks träffa på en gång om året och idag pratar ni med varandra för första gången.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dagen med ro. Du låter dina släktingar fajtas om var det ska firas och hur det ska firas. Så länge du får en sillbit, lite lax och något gott att dricka så är du nöjd. För dig handlar midsommar om att njuta av en sommarkväll mer än att dansa kring en stång.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen betyder mer för dig än du vill erkänna. Du känner att det är en förändring på väg in i ditt liv och du tar emot den med öppna armar. Det har varit för komplicerat känslomässigt en tid, men nu börjar hela situationen se ljusare ut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons