Söndag 24/6

24 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På söndagen fattar du snabba beslut beträffande kommande vecka. Du har haft så mycket att fundera på att du glömt bort ett löfte som du gett en vän. Nu är det dags att ta tag i det här löftet och uppfylla det innan det är för sent.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir väldigt trevlig. Du umgås med en person som du inte ser så ofta och du inser att ni har mer gemensamt än du märkt av tidigare. Den här dagen kretsar också kring mat, godsaker och gemensamma aktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ganska irriterad på en vän idag. Du försöker att inte låta det märkas så mycket, men ibland så skiner ditt humör igenom och då blir din vän sårad. Hen dyrkar dig och det vet du om, men det kan bli lite tröttsamt i längden att sitta uppflugen på en piedestal på det här viset.

Kräftan 21/6-22/7

Du förstår inte hur du kan ha tagit så fel. Det du trodde var en vedertagen sanning visar sig vara en myt och det gör det lite besvärligt för dig. Nu måste du få rätsida på dina fakta innan du kan gå vidare i ditt projekt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du full av energi. Du har massor av saker som du vill göra, det gäller bara att hitta en bra ordning för hur du ska prioritera dem. Under eftermiddagen får du hoppa in och hjälpa en släkting som har gjort ett fel som behöver rättas till.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara väldigt blåögd ibland och det är du idag. Ditt problem är att du vill tro alla om gott och då är det lätt att bli lurad. Idag råkar du ut för en person som gör något ganska fult och du blir arg på dig själv för att du inte såg det här slaget komma.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen passar du på att göra mindre projekt i hemmet klara. Det är sällan du har tid att avsluta alla idéer som du har, men just idag passar det bra att inte påbörja nya saker utan bara avsluta gamla. Kvällen bjuder på underhållning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du pratar mycket med en vän den här dagen. Det kan vara att ni ses, ni smsar eller att ni pratar i telefonen. Du behöver hens råd och stöd i en delikat fråga. Du är inte så bra på att hantera den här typen av situationer och du vill du ha din väns tankar kring hur du ska göra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag håller du igång nästan hela dagen. Har du möjlighet så är du utomhus så mycket som du kan. Frisk luft får dig att leva upp och samla energi. Under eftermiddagen passar du på att sälja in en idé som du har till en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite seg i starten den här söndagen. Det har varit intensiva veckor och nu vill du bara få sova ut. När du väl kommer upp ur sängen är du lite vresig. Det bästa du kan göra den här dagen är att hålla dig för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tar du tag i dina problem både hemma och i din bekantskapskrets. Ett rykte har ställt till en hel del problem och nu är det dags att sätta stopp för det en gång för alla. Trots att du ogillar den här typen av konfrontationer så vet du att det är det enda sättet att lösa problemet på.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att visa respekt för en person som har det jobbigt just nu. Även om du skulle vilja skämta bort hens problem så vet du att det inte är det rätta sättet att uppträda på. Här krävs det finkänslighet och ett emotionellt engagemang.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons