Måndag 25/6

25 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen så passar du på att göra aktiviteter som du inte gör i normala fall. Det blir en rolig dag där din barnsliga sida lyser igenom. Du inser att du inte alltid behöver vara så vuxen. Ibland är det skönt att bara kunna släppa loss.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som gillar att kunna strukturera ditt liv. Den här dagen ges du möjlighet att styra upp ett större projekt och du går in i det med liv och lust. Under dagen försöker du kompromissa med en vän eller en kollega som har helt andra åsikter mot vad du har.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det viktiga idag är att du är sann mor dig själv. Ibland faller du för grupptrycket och gör som alla andra bara för att det är lättare än att kämpa i motvind. Tvillingen är varken särskilt envis eller konfliktsökande. Hen fördrar när alla är glada.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en lång måndag framför dig och det vet du om. Vad som gäller den här dagen är struktur och ordning. Listor är bra för då kan du kolla att du inte glömmer något. En vän har en högst överraskande nyhet till dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen börjar bra även om den börjar senare än du tänkt dig. Är du ledig så sover du ut ordentligt annars kan det vara att du försover dig helt enkelt. Under dagen får du mycket beröm för en insats som du gjort och du blir glad av all positiv feedback.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som sällan gör väsen av dig, men idag är du arg och du ryker det ur öronen på dig. När du väl blir förbannad så blir du det rejält och det bästa dina vänner kan göra är att hålla sig på behörigt avstånd.

Vågen 23/9-22/10

Under den här måndagen försöker du tänka framåt. Du gillar egentligen inte att planera långsiktigt, men du har insett att det är nödvändigt om du ska uppnå vissa mål. Dagen handlar även om en släkting och om ett behov av att få vara nära.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte den som löser konflikter just nu, du snarare skapar dem. Det kan bero på att du just nu är uttråkad och en uttråkad Skorpion är inget att leka med. Din specialitet är manipulation och intriger även om du aldrig skulle medge det för någon.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir rolig och lite annorlunda. Du gör saker som du inte hinner med i vanliga fall och du låter din konstnärliga sida få en mer framträdande roll. På kvällen tar du chansen att vara lite romantisk, i alla fall om du har en partner.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du satt dig i en besvärlig sits och du vet inte riktigt hur du ska komma kring problemet. Du har lovat två skilda grupper/personer att umgås med dem, men du trodde att en var upptagen när du sa ja till den andra. Nu är alla fulla av förväntan och vill träffas.

Vattumannen 20/1-18/2

Jobbet är pockande just nu. Du har så mycket som kräver din omedelbara uppmärksamhet att du nästan bli handlingsförlamad. Du vet inte riktigt vart du ska börja. Kvällen blir överraskande trevlig och lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på konflikter och drama. Du väljer att umgås med människor som är stabila och förutsägbara. Passande sällskap den här dagen är Oxe, Jungfru eller Stenbock. Särskilt Stenbockar har en positiv inverkan på dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons