Tisdag 26/6

26 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

På tisdagen så hamnar du i en besvärlig sits. Du verkar vara förälskad i en person men du känner att hen inte riktigt är rätt för dig ändå. Nu vet du inte hur du ska göra. Ignorera din magkänsla och köra på eller följa din instinkt.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en riktigt pysslig dag och det trivs du med. Du umgås med en yngre vän eller släkting. Du passar på att shoppa lite den här dagen. Det finns många fina sommarfynd, även för en kräsen Oxe. Kvällen blir härlig och avslappnande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen ställer du krav som förvånar din chef/vän. Det är inte ofta som du är så bestämd som du är idag, men nu känner du att du har fått nog av människor som trampar över lik för att komma dit de vill.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir ganska lugn och harmonisk. Du umgås med dina vänner och du har trevligt. Om du har vågar ta ett initiativ att ringa eller sms en person som du saknar så kan du bli överraskad av hens positiva respons. Hen saknar dig lika mycket som du hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du orkar inte med pretentiösa personer idag. Istället för att umgås med människor som skulle kunna gynna din karriär eller få in dig att bli uppmärksammad så väljer du dina gamla, härliga och avslappnade vänner istället.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu växlar ditt humör rätt så mycket på grund av en kombination av Månen och Mars. Ena sekunden är du mjuk och följsam, medan nästa sekund sätter du dig på tvären till allt. Under dagen kan du även bli arg på en lat kollega/vän.

Vågen 23/9-22/10

Du är målmedveten och det är bra. Det är inte alla som är lika ambitiösa som du är. Under den här tisdagen tar du tag i problem som rör hemmet och närmiljön. Under dagen får du kontakt med en vän som du inte sett på evigheter.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du det lugnt. Det handlar mer om att det finns väldigt lite att göra än om att du är trött och behöver vila. Du är snarare lite rastlös den här dagen och då kan du börja småpika en vän eller bekant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annorlunda bara för att du vågar visa dina känslor. Skytten är passionerad, våghalsig och väldigt äventyrlig, men du har svårt att öppna ditt hjärta eftersom du är rädd att bli sårad. Idag tar du risken och gör något du inte brukar våga göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner dig ganska nöjd idag även om det inte händer så mycket. Stenbocken behöver inte ha en actionfylld vardag för att trivas. Tvärtom mår du som bäst när du bara är. En vän hör av sig med spännande nyheter och en beundrare dyker upp från ingen stans.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är inte lätt för dig att bestämma dig just nu. Du står inför ett viktigt beslut och ingen av lösningarna är självklar. Egentligen skulle du behöva mer betänketid, men risken är stor att du tvingas fatta det här beslutet utan eftertanke.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en romantiker som älskar tanken på kärlek, romantik och passion. Tyvärr har du en tendens att trassla in dig i komplicerade relationer som snarare kväver dig än lyfter dig. Ditt problem är att du följer din uppfattning om vad som är kärlek snarare än lyssnar till ditt hjärta.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons