Onsdag 27/6

26 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du är en person som har en stark passion inom dig och idag kommer den fram. Du visar din rätta natur och det kanske får en del personer att lyfta på ögonbrynen. Det är inte alla som vet vilken romantiker du kan vara.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inte ett moln på din solbelysta himmel idag. Oavsett om du arbetar eller är ledig så njuter du verkligen av livet. En liten flirt kan liva upp den här dagen. Du känner dig uppskattad och du visar uppskattning tillbaka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen går på rutin. Det låter lite tråkigt, men för dig är det skönt eftersom då kan du låta tankarna vandra iväg på annat håll. Det finns mycket i ditt liv som du behöver fundera över och vissa viktiga beslut som du måste fatta.

Kräftan 21/6-22/7

Under dagen tar du tag i en känslig situation innan den förvärras. Du vet att det är din egen klumpighet som försatt dig i den här sitsen. Ibland kan du inte låt bli att öppna munnen när du vet att du borde vara tyst.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra, händelserik och givande. Du verkar lära dig mycket den här dagen, kanske går du en kurs eller ägnar dig åt en hobby. Dagen handlar också om att knyta nya kontakter och att våga sticka ut lite från mängden.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en vilja till förändring i ditt horoskop just nu. Du längtar efter en annorlunda vardag och det är rätt ovanligt för den rutinkära Jungfrun. Är du ledig kanske du bokar en sista minuten eller gör något annat oväntat. Jobbar du kan det bli en improviserad AW eller något annat spontant.

Vågen 23/9-22/10

Månen påverkat dig starkt och gör dig ännu mer känslosam än vanligt. Du märker att du reagerar starkt på snyfthistorier, vemodig musik och vackra bilder. Det känns lite fånigt samtidigt som du tycker det är befriande att kunna knyta an till sina känslor så som du gör just nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Just nu är du lite ledsen. Den person som du vill ska höra av sig mycket och visa sina känslor för dig har dragit sig lite tillbaka. Hen försäkrar att du fortfarande är den som betyder mest, men det ligger ingen trovärdighet i det hen säger. Du misstänker att hens känslor börjar svalna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och annorlunda. Du är på ett riktigt soligt humör och alla som möter dig smittas av din glädje. Din charm är förtrollande och du kan lätt få med dig människor både i dina projekt på dina äventyr.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om värme, närhet och trygghet. Du tar det lugnt den här dagen, är med dina vänner och njuter av sommaren. Som singel börjar det hända saker i ditt liv. Du umgås mer och mer med en person som har kommit dig väldigt nära. Frågan är om du är mogen att ta det ett steg längre.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här onsdagen består av diverse bestyr. Du verkar packa eller ordna med detaljer inför en resa. Det finns en förväntan och en glädje i ditt tecken just nu. Du tycker att det ska bli skönt att komma iväg och byta miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du en sak i taget. Du orkar inte engagera dig i det vanliga sociala nätverkandet utan håller dig lite för dig själv. Du känner att du mår bra när du får tid att fundera över livet. På kvällen får du ett sms som gör dig lite extra glad att just hen tänker på dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons