Torsdag 28/6

28 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du växlar väldigt mycket mellan vad du vill och vad du kan just nu. Du är rastlös och lite retlig idag. Mars förstärker den här sidan hos dig. Du vill göra något nytt och annorlunda. Du saknar att ha äventyr och ovisshet i ditt liv.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir stressig. Det är många pusselbitar som ska falla på plats innan du kan slappna av på kvällen. Du är en kontrollmänniska och avskyr när det finns en massa lösa trådar omkring dig. Kvällen handlar om lättja och om familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar en vän att erkänna något och när du sedan fått reda på sanningen så inser du att du hade mått bättre av att inget veta. Ibland kan din nyfikenhet ta överhand och då hamnar du i besvärliga situationer.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska fräck idag, men det är en charmig fräckhet som betalar tillbaka sig. Du tänjer lite på gränserna för det passande, samtidigt så vet du att det här är det bästa sättet att väcka den uppmärksamhet du vill ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trotsar ett förbud idag och du gör det högst medvetet. För dig har den här regeln länge varit en nagel i ögat på dig, men det är först nu som du bestämt dig för att du inte tänker finna dig i något så fånigt längre.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen får du gärna chansa lite. Du har turen och marginalerna på din sida så även om du inte är hundra procent säker så kommer du få rätt till slut. Din magkänsla vägleder dig om du bara lyssnar på den.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som har mycket att göra den här torsdagen så därför blir du lite irriterad på en släkting som alltid ska ha hjälp när du är som mest upptagen. Det är som om hen känner på dig när det är olägligt att fråga efter hjälp.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna visa lite mer känslor idag. När du stänger in dina känslor så som du gör just nu kan människor i din omgivning uppfatta dig som kall även om du brinner av passion. Försök vara lite mer öppen även om det innebär att du är oskyddad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du riskerar mycket idag när du väljer att tala sanning istället för att borsta över ditt misstag med en lögn. Du vet att det här är en chansning som kan gå vägen, men som också kan skapa problem. För dig är det viktigaste att slippa ljuga.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir händelserik. Du vill inhandla lite saker till sommaren och när du är ute och shoppar så stöter du på en person som du inte sett på länge. Hen väcker samma fladder i magen som alltid och du inser att hur lång tid det än går så finns känslorna där. Hen vill att ni ska börja umgås igen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt bestämd på en viss punkt. Du kan kompromissa med det mesta, men inte med det här. Nu har du bestämt dig och alla människor runt omkring dig får rätta sig i ledet. Kvällen bjuder på trevligt umgänge och en hel del skvaller.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du frustrerad eftersom du vet att du målat in dig i ett hörn. Det börjar äntligen gå upp ett ljus för dig. Det handlar om känslor och om att erkänna dem för dig själv. Du har insett vem det är som får ditt hjärta att slå snabbare och det är inte den person som alla förväntar sig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons