Fredag 29/6

29 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns inga ursäkter idag. Även om du tycker att vissa saker är tråkiga så är det bara att bita ihop i alla fall. Du vet vad du lovat, du vet vad som måste göras och framför allt så vet du att det inte kommer att ta så lång tid om du bara sätter igång.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som ofta blir irriterad i stora folkmassor. Idag så får du ditt tålamod prövat på flera sätt. Det handlar om förseningar, köer och en massa människor. Som tur är har du ett inflytande från Jupiter som ger dig lite mer balans och mindre temperament i den här typen av situationer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här fredagen passar du på att stöka undan en massa småsaker. Det kan vara på jobbet men också hemma. Du verkar vara på väg någonstans och då vill du att det ska vara ordning innan du åker. Kvällen blir mysig och familjär.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen så är du mycket med kompisar. Du vill komma ut och göra andra saker än du brukar. Plötsligt så känns ditt liv rätt så instängt och du blir besviken på en släkting som inte riktigt förstår ditt sätt att resonera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att visa att du vill, att du kan och framför allt att du ska. I det här projektet är pålitlighet A och O. Just nu finns det mycket som kan gå fel så därför behöver du vara extra skärpt. På kvällen umgås du gärna med din partner eller en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska kräsen idag. Du väljer dina uppgifter med omsorg och ser till att göra det du tycker är kul. Är du ledig så ägnar du dagen åt att upptäcka nya miljöer. Det blir en lärorik, rolig och utvecklande fredag.

Vågen 23/9-22/10

Du är bestämd och ibland är det bra, men idag skulle det vara bättre om du kompromissa. Den här envisheten som du får från Jungfrun kan kosta dig ett bra erbjudande. Flexibilitet och lagspel är nyckelorden för den här dagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du pratar mycket om hur du vill att saker ska fungera, men du har svårt att sätta dina planer i verket. Som det är nu får du kämpa för att behålla de framsteg som du vunnit den senaste tiden. En flirt med en person kan påverka dig mer än du föreställt dig. Hen får dig att glömma allt omkring dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är en härlig kombination av positiv energi och uppfinningsrikedom. Oavsett om du har semester eller jobbar så är det full action den här dagen. Du är inte den som sitter och halvsover i en solstol, du vill att det händer saker hela tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen börjar tidigt och slutar sent. Det blir en händelserik dag kantat av nya möten, vackra miljöer och en hel del frusterande väntan. Oavsett om du är ute och reser eller är hemma så blir det en intressant och minnesvärd fredag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett strålande humör hela den här dagen. Trots smågnabb mellan två släktingar så känner du att du äntligen kan slappna av och njuta av livet. Idag skämmer du bort dig själv med en present, god mat och lite kulturell upplevelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har bestämt dig för att ta en paus från alla dina funderingar och unna dig en riktigt härlig dag med dina vänner. Du undviker sociala medier och annat som kan påminna dig om verkligheten. Idag tänker du bara ha kul och det har du.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons