Lördag 30/6

30 jun, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv lördag både i händelser och känslomässigt. Du har nått dina drömmars mål, men som den Vädur du är så undrar du om det här är allt. Du vill ha mer, men du vet inte riktigt vad det är du vill ha.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en upplevelse. Du får se fantastiska miljöer och träffa intressanta människor. Om du bara är öppen för nya, kulturella upplevelser så kommer dagen bjuda på massor av skratt och en del överraskningar. Kvällen blir ett kärt återseende av en plats eller en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som skräder orden när du r irriterad och det är du idag. Du har en vass tunga som du utnyttjar till att utdela verbala slag med. Om du bråkar med en person som inte är lika slängd i munnen som du är så kan hen svara med att slå i dörrar eller bara gå därifrån.

Kräftan 21/6-22/7

Du är charmig och väldigt positiv idag. Det är svårt att motstå dig när du är på det här humöret. Det finns så mycket härlig energi hos dig och du njuter verkligen av den här dagen. Kvällen handlar om kärlek och om rädslan att var den som älskar mest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som kan bli rätt så irriterad mellan varven. Ditt tålamod är inte direkt på topp idag, särskilt inte när det gäller en yngre släkting som har en massa konstiga idéer just nu. Du vet att det är enklare att inte jaga upp sig när det gäller hen, men du kan inte hjälpa att du blir arg.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en hel del utamningar av det mer positiva slaget. Du har en massa saker som du vill få gjort och du har energin nog att genomför alla dina planer utan att det ens blir jobbigt. Kvällen ser social och festlig ut.

Vågen 23/9-22/10

Ibland blir du lite väl ledsen över en småsak. Du måste försöka att inte ta allt personligt utan kunna hantera kritik lite mer objektivt. Under eftermiddagen så får du massor av tröst och värme från någon som står dig väldigt nära.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har aldrig varit rädd för att sticka ut, snarare tvärtom så tycker du det är roligt att var lite udda. Du vill märkas och det gör du idag. Det ser ut som en ytligare romans kan börja bli lite mer allvarlig. Det handlar om en person som du alltid varit svag för.

Annons

Skytten 22/11-21/12

För dig är det äventyr som gäller idag. Det kan vara att klättra i berg, springa maraton eller utmana din fysisk i gymmet. Oavsett vad du hittar på blir det en rolig dag där du skrattar mycket. Kvällen bjuder på raka motsatsen mot dagen. Den blir rofylld, mysig och full av onyttigheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här söndagen tar du saker med ro,. Om du har möjlighet tillbringar du hela dagen i en solstol eller på en strand. Du njuter verkligen av att det är sommar. En ny bekantskap tar kontakt med dig idag. Hen är fascinerad av dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du unnar dig att var riktigt lat idag. Du har ett par små måsten som ska hinnas med, men för övrigt så tar du det lugnt, vilar och kanske läser en bok. Du slappnar av och går upp i nuet. Mycket den här dagen kretsar kring god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en händelserik lördag där du får möjligheten att briljera med en förmåga som du nyligen plockat upp. Det är inte många som är så talangfulla som du är så njut av all beundran. Kvällen blir personlig och intim.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons