Söndag 1/7

01 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en rolig och varierande dag där du har många olika aktiviteter på gång. Du älskar att ha fullt upp och du njuter av att vara i centrum för uppmärksamheten från flera olika håll. Kvällen bjuder på en överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som har många järn i elden just nu. Mycket handlar om att du tycker det är kul med varierande aktiviteter. Som singel börjar du falla mer och mer för en person som du har kommit nära. Har du ett förhållande så är det stabilt just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du oroar dig en del för vad andra personer ska tycka och tänka. Det handlar om något som är viktigt för dig och då vill du att din omgivning ska se saker på samma sätt som du ser dem. I vanliga fall brukar du inte bry dig så mycket med just idag gör du det.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som har ganska starka åsikter när det gäller relationer. Idag så talar du om vad du tycker och tänker när det gäller en viss person och hens uppförande. Kvällen bjuder på variation och en del intressanta dramer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett underbart humör idag och inget kan förstöra din positiva inställning till livet. Oavsett om familjemedlemmar bråkar eller regnet öser ned så behåller du din soliga inställning genom hela dagen och kvällen. Kanske är du på väg att bli kär.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill veta vad som händer mellan två av dina vänner. Du har märkt att det uppför sig konstigt mot varandra, men ingen vill säga något. Det enda som händer när du försöker forska närmare i ämnet är total tystnad från båda håll.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att se möjligheterna. Du har en unik chans framför näsan på dig och nu handlar det om att ta den. Lite skvaller förhöjer den här dagen så länge det inte är förtalt utan bara lite trevligt skvaller som inte skadar någon.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har det väldigt jobbigt just nu. Du tror att du vet vart du har en person, men hen tenderar att ändra sig hela tiden och plötsligt vet varken ut eller in. Du har försökt att samtal med personen ifråga men du får inget direkt svar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner att du ska vara modig idag och våga bryta ett mönster. Du frågar en person en väldigt personlig fråga. Det finns en tanke bakom den här frågan. Hen intresserar dig och du vill komma hen närmare.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som verkligen njuter av livet just nu. Bortsett från en jobbig incident mitt på dagen som involverar svettiga människor, köer och en hel del väntande så blir det en helt underbar och lat dag för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu tar du ansvar ut över det vanliga. Du styr upp, fixar och lyckas få saker att hända. Oavsett om det är en gruppresa, en middagsbjudning eller bar ett litet evenemang så är din förmåga uppskattad från flera håll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du är velig. Du har hela världen framför dina fötter och ändå kan du inte sluta fantisera om något som ligger utan räckhåll för dig. Som situationen ser ut just nu är den här drömmen omöjlig, men du tänker ändå jobba för att den ska bli sann.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons