Måndag 2/7

02 jul, 2018
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ett slitgöra för tidigt födda Vädurar. Du har gett dig in i ett projekt som både är fysiskt krävande och tar lång tid. Tros all den energi och det arbete du lägger ned så känner du dig pigg när kvällen kommer. Du är sugen på att träffa vänner.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en person som förgyller den här dagen för dig med sin humor och värme. Det blir en rolig måndag med betoning på kreativitet. Är du ledig så tar du det lugnt. Du låter varje sak du gör få ta sin tid och du undviker stress. På kvällen är det en person som flirtar med dig och du blir smickrad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en hel del olika intryck. Du upptäcker sidor hos dig själv och hos din familj som du inte visste fanns. I det stora hela blir det en givande dag där du lär dig mycket. Se upp för en grälsjuk familjemedlem.

Kräftan 21/6-22/7

Idag saknar du någon mer än du trodde var möjligt. Du har kommit den här personen så nära den senaste tiden att det blir lite som att vara utan halva sitt jag när hen är borta. Kvällen handlar om familj och familjemys.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite irriterad på en person som hela tiden vill tävla med dig. Ni har egentligen aldrig talat om vem som är bäst eller skickligast, men du har upptäckt att den här personen hela tiden jämför sig med dig och det tycker du är lite jobbigt.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en person som ber dig om en tjänst trots att du egentligen inte har tid. Du har alltid varit svag för hen och det gör det extra svårt. Under eftermiddagen finns det goda chanser att göra fina fynd om du shoppar.

Vågen 23/9-22/10

Dagarna går fort just nu och du känner att du inte riktigt har tid att stanna upp och fundera över livet trots att det är precis det du skulle behöva. Som det ser ut just nu är det många bitar i ditt liv som du inte är helt nöjd med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns värme och glädje i ditt horoskop just nu. Det var länge sedan du var så harmonisk som du är idag. Mycket handlar om att du fattat en del tuffa beslut på ett omedvetet plan och de här besluten förenklar din vardag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir förvånad när du får höra skvaller om en person. Det här är det sista du skulle kunna tänka dig att hen höll på med, sedan inser du att skvallret snarare är förtal och inte har många korn sanning i sig. Nu är frågan hur du ska agera i den här situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir givande men jobbig. Du har en del saker som du ska göra den här dagen och det tar både tid och energi. Trots att du har roligt, lär dig massor och utvecklas så är du helt slut när kvällen kommer. Du får en fin komplimang den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns massor av driv i ditt tecken just nu. Du vet vad du vill och hur du ska kunna driva igenom dina planer på det mesta effektiva sättet. Kvällen handlar om att vara lyhörd för en väns behov. Du måste förstå att ni är olika och att saker som du anser är självklara inte är det för hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ingen rast från jobbet just nu utan kör på i högt tempo. Är du ledig så ser du till att fylla dagarna med aktiviteter och massor av socialt umgänge. Det finns särskilt en person som du spenderar lite extra tid med om hen är hemma just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons